Yoon Kye Sang dezvăluie că anul trecut a fost operat de anevrism cerebral!

Yoon Kye Sang, un actor foarte apreciat și fost membru  G.O.D, a mărturisit într-un interviu că anul trecut a avut un anevrism cerebral pentru care a fost nevoie de intervenție chirurgicală.

Pe 23 aprilie, actorul a filmat un pictorial pentru numărul mai al revistei GQ Korea. În timpul interviului de după ședința foto, el a surprins interlocutorii vorbind deschis despre problemele sale de sănătate din trecut. 

Yoon Kye Sang a spus: „Acum că s-a terminat, am fost diagnosticat cu un anevrism cerebral și am fost supus unei intervenții chirurgicale anul trecut. A trebuit să introducă un coil (dispozitiv utilizat în microchirurgie) și un stent în artera mea. Aș fi putut muri în orice zi fără să știu de ce dacă nu l-aș fi găsit devreme. Cred că mi s-a acordat a doua șansă de a-mi trăi viața. Am fost foarte norocos.”

Datorită faptului că a făcut o pauză de la muncă timp de un an, acum este sănătos și bine. El a fost hotărât: „Anul acesta, voi lucra din greu și voi fi foarte activ peste tot”.

Yoon Kye Sang s-a alăturat recent agenției Just Entertainment și filmează în prezent drama thriller „Crime Puzzle”.

Vedeta și-a început cariera în 1999 ca parte a trupei de băieți K-pop G.O.D, apoi a părăsit grupul în 2004 și a urmat o carieră de actorie. Și-a făcut debutul în actorie în filmul „Flying Boys”, pentru care a câștigat cel mai bun actor nou la premiile Baeksang Arts.

 

Surse: allkpop, wikipedia

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s