Hyunjoo, ex -April, ia măsuri legale împotriva unui angajat DSP pe care îl acuză de defăimare

Former APRIL Member Hyunjoo Takes Legal Action Against Alleged Former DSP Employee For DefamationFosta membră a trupei April Hyunjoo a luat măsuri legale împotriva unei persoane care răspândea zvonuri despre ea pe rețelele de socializare.

Pe 23 aprilie, o persoană care pretindea că este un fost angajat al DSP Media a postat pe rețelele sociale vorbind despre presupusul comportament al lui Hyunjoo în trecut. Individul a făcut mai multe afirmații cu privire la Hyunjoo, spunând că era ocupată să stea cu iubitul ei nu cu mult înainte de debutul grupului April și că a aruncat o sticlă de apă când fosta lideră Somin a spus că ar trebui să facă repetiții.

Ca răspuns la aceste afirmații, firma de avocatură Lee & Kim a împărtășit pe 26 aprilie: „A fost depusă o plângere penală împotriva persoanei care a răspândit informații false prin postări calomnioase despre Lee Hyunjoo sub acuzația de încălcare a Legii privind promovarea utilizării rețelei de informații și comunicații și protecția informațiilor etc. (defăimare) și acuzația de intimidare.”

În urma unei postări inițiale a fratelui ei, Hyunjoo a lansat o declarație la începutul acestei luni în care spunea că a fost agresată de fostele ei colege din trupa April. DSP Media a lansat mai multe declarații prin care a negat acuzațiile.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s