Son Naeun vorbește despre viitorul trupei APINK și plecarea de la Play M printr-o scrisoare sinceră

Son Naeun Opens Up About Apink’s Future & Leaving Play M In Heartfelt Letter

Naeun din APINK a împărtășit un mesaj din inimă pentru fanii săi, după ce a părăsit agenția Play M Entertainment.

În data de 29 aprilie, Play M Entertainment a anunțat oficial că Son Naeun a plecat din companie după expirarea contractului său exclusiv, în timp ce celelalte cinci membre ale grupului și-au reînnoit contractele cu agenția. În aceeași zi, YG Entertainment a confirmat rapoartele că Son Naeun este în discuții pentru a semna cu agenția.

În data de 1 mai, aceasta a deschis să scrie fanilor despre decizia ei de a începe un nou drum, printr-o scrisoare pe care a postat-o ​​pe Instagram. Ea a confirmat, de asemenea, că, deși APINK se va concentra pe activități individuale pentru moment, grupul nu se desființează.

Aveți mai jos scrisoarea!

„Bună ziua, aici este Son Naeun din APINK.

Am debutat când aveam 18 ani și deja au trecut 10 ani.

Privind în urmă, datorită dragostei și sprijinului masiv pe care l-am primit, Son Naeun, în vârstă de 18 ani, care a cântat „I Don’t Know”, a reușit să crească atât de mult și să devină Son Naeun, în vârstă de 28 de ani, cea de astăzi. De asemenea, datorită iubirii și sprijinului vostru, am avut parte de niște zile atât de fericite, până am ajuns în punctul în care nu aș mai putea cere nimic mai mult, simțindu-mă profund recunoscătoare. 

Mulțumesc sincer membrelor [APINK], fanilor Panda [fandomul trupei], familiei Play M și personalului, care a fost alături de mine în acest timp, pe lângă mulți alți oameni. Vreau să vă informez despre decizia pe care am luat-o după lungi discuții atente cu membrele și agenția noastră.

Pentru o scurtă perioadă, vom fi fiecare pe cont propriu și, de asemenea, vom putea întotdeauna să ne reunim și să vă arătăm noi lucruri ca grup APINK, la unison și cu același scop. Așadar, vă rugăm să arătați mult sprijin în continuare pentru APINK, care va străluci și mai puternic în viitor!

Părăsirea familiei, cu care mi-am petrecut timpul de peste 10 ani și un nou început în alt loc, este ceva nou pentru mine, așa că sunt foarte îngrijorată, dar voi lucra din greu pentru a putea deveni Naeun care va merge înainte în ceea ce privește creșterea și dezvoltarea!

Mulțumesc!

Ești steaua mea strălucitoare
Dacă te am, nu mă voi clătina niciodată
Te rog să rămâi mereu lângă mine
Ești steaua mea strălucitoare
Sentimentele mele față de tine nu se vor schimba niciodată
Voi sta alături de tine pentru totdeauna”

Îi urăm mult succes artistei pe drumul cel nou!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s