Yoon Doojoon din HIGHLIGHT va juca într-o nouă dramă

Highlight’s Yoon Doojoon Confirmed To Star In New Drama

Este oficial: Yoon Doojoon din HIGHLIGHT se va întoarce pe micile ecrane!

În data de 1 mai, agenția de care aparține grupul masculin, Around Us Entertainment a anunțat: „Yoon Doojoon și-a confirmat apariția în serialul ‘There is No Goo Pil Soo’, pentru care se vor începe filmările în luna iulie.”

„There is No Goo Pil Soo” este o comedie despre prietenia dintre doi bărbați și anume dintre Goo Pil Soo, capul unei familii, în vârstă de 40 de ani, care dorește să înceapă un nou capitol al vieții sale, și Jung Seok, un geniu de 20 de ani care dorește să-și înființeze propria companie.

Serialul va marca prima apariție a lui Yoon Doojoon într-o producție în ultimii trei ani. Acesta a refuzat ultimul rol primit, în „Let’s Eat 3” în 2018, înainte de a-și începe serviciul militar obligatoriu.

Yoon Doojoon îl va interpreta pe Jung Seok, un geniu care a fost admis pe primul loc la una dintre cele mai prestigioase universități din Seul, fără ajutorul vreunui meditator privat sau din partea familiei sale mult mai lipsită de privilegii. Crezând că începuturile sunt singura care pentru cineva fără conexiuni sau bani să reușească în societatea actuală, Jung Seok visează să devină Mark Zuckerberg al Coreei.

Între timp, Kwak Do Won va juca alături de Yoon Doojoon, portretizâdu-l pe Goo Pil Soo.

Dar înainte de a începe filmările pentru serial, Yoon Doojoon se pregătește pentru revenirea trupei HIGHLIGHT din data de 3 mai cu albumul „The Blowing”.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s