Fanii BTS din Coreea vorbesc despre dorința ca trupa să lanseze piese numai în coreeană

Fanii coreeni dezbat dorința ca BTS să lanseze doar piese în coreeană.

Pe 27 aprilie, o postare de pe o comunitate online a stârnit o discuție aprinsă cu privire la limba în care trupa de la compania Big Hit Entertainment lansează cântecele.

Original intitulată – „Doresc ca BTS să lanseze numai piese k-pop”, autorul postării a scris – „Nu este absurd? Membrii BTS trebuie să lanseze piese în engleză pentru a fi mai populari în America. E și mai greu să ajungi la Grammy sau în listele de redare ale posturilor radio cu un cântec într-o limbă străină. Nu înțeleg oamenii care îi critică pe cei din BTS că lansează melodii în engleză. Nu sunt singura trupă k-pop care cântă în engleză și nu e ca și cum grupul a cântat doar în engleză de când a debutat lol.”

Postarea a adunat peste 78.000 de vizualizări și peste 250 de comentarii. Mai jos aveți cele mai populare comentarii asupra acestei „probleme”.

♦ BTS, vă rog, faceți ce vreți (nu sunt un ARMY)

♦ De ce este în regulă să lanseze piese în japoneză, dar în engleză nu? Nu înțeleg

♦ Următoarea lansare e doar un single digital. Albumele lor mereu au fost în coreeană

♦ Membrii BTS nu au spus că nu vor lansa niciodată piese în engleză. Ei au spus că nu vor lansa un album întreg în engleză. ‘Butter’ va fi inclus într-un album în coreană, care va fi lansat în iunie.

Ce părere aveți?

Sursa: allkpop

10 gânduri despre „Fanii BTS din Coreea vorbesc despre dorința ca trupa să lanseze piese numai în coreeană

 1. Kim

  Imi amintesc cate articole am tradus in care cei de la Big Hit spuneau ca BTS nu va lansa niciodata melodii in engleza. Unii reinterpreteaza istoria si cred ca noi toti avem memoria stearsa. Nu au zis album, au zis melodie integrala in engleza. Nu prea se face asa ceva, daca vrei sa fii profi ca agentie. Dar i-a interesat doar sa isi faca un anumit branding. Dupa care au schimbat tactica. Nimic de zis, toate agentiile sunt la fel, nu e big hit altfel lol.

  Apreciază

  Răspunde
   1. iamkpoper26

    Având în vedere că mai nou scot numa melodii in engleza,asta nu o sa mai fie kpop pentru ca nu are nici un vers in coreeana.Da,de origine este un grup coreean,dar asta nu inseamna ca o sa fie pentru totdeauna.Si melodia Butter presupun ca o sa fie si ea in engleza.Pe mine nu ma deranjează ca scot melodii in engleza,dar poate ca pe unii da 💁🏼‍♀️

    Apreciază

    Răspunde
    1. hyunamyou

     Vorbesti de parca au scos nu stiu cate melodii in Engleza:))) Sa-ti spun o chestie foarte importanta pt kpop, pe langa limba, conteaza mult sistemul prin care au trecut ca stagiari si sistemul prin care traiesc in general, multi idoli au vorbit despre asta. Nu e vorba ca e nu stiu ce gen diferit de muzica, muzica e tot muzica in final, dar e vorba de cum se formeaza grupurile si artistii. De asta grupurile kpop care au fost formate prin alte tari nu au putut sa fie luate in serios ca kpop. Deci BTS poate sa scoata melodii in engleza, dar ei mereu o sa fie kpop, cum ar fi sa fie prezentati peste noapte ca un grup pop doar fiindca scot si ei niste melodii in engleza?:))) E ridicol.

     Apreciază

     Răspunde
 2. hyunamyou

  Majoritatea melodiilor scoase sunt tot in coreeana, asa ca nu vad problema, daca vor cat mai mult succes, e normal sa faca si melodii in engleza, americani sau nu, toti artistii internationali o fac(un exemplu sunt artistii latino), nu e ca si cum isi uita radacinile. Cu toate astea, parca si eu imi amintesc ca astia de la BH au spus in trecut ca nu o sa scoata melodii in engleza si sincer, asta nu da bine. Acum ma rog, nicio agentie nu este perfecta.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Nariko-Holy

  Mie sincera sa fiu nu imi pasa in ce limba vorbesc. Nu i-am ascultat niciodata, de ce as face-o acum? N-am nicio problema daca ma contraziceti deoarece sunteti fanii lor (si eu as face la fel pentru trupa mea preferata).

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s