Park Bo Young vrea distrugere dar are parte de o poveste de iubire în “Doom At Your Service”

Watch: Park Bo Young Prays For Ruin And Gets Romance Instead In “Doom At Your Service” Preview

K-drama “Doom At Your Service” lansează un spoiler al unei povești complicate și captivante.

„Doom at Your Service” este o dramă romantică despre un personaj numit Myul Mang (Seo In Guk), care face să dispară tot ce atinge, și o femeie pe nume Tak Dong Kyung (Park Bo Young), care își pune viața gaj pentru a-și evita soarta. 

În previzualizare, Myul Mang și Tak Dong Kyung sunt ambii în pragul disperării. Myul Mang și-a pierdut speranța în lume și în umanitate, întrebând: „Știi câte stele dispar în fiecare moment?” Tak Dong Kyung, căreia îi mai rămâne doar puțin timp de trăit, se întreabă: „O să doară mult?” Mânioasă, privește în jos orașul și invocă distrugerea. 

În schimb, ea îl primește pe Myul Mang (al cărui nume înseamnă „ruină/distrugere” în coreeană). Ea nu crede ce spune el la început, dar apoi întâmplări ciudate încep să se petreacă, spre exemplu pământul care se prăbușește sub praf sub picioarele ei. Ea întreabă de ce a ales-o și el spune: „Ești specială pentru mine”.

Între timp, Cha Joo Ik (Lee Soo Hyuk), Na Ji Na (Shin Do Hyun) și Lee Hyun Kyu (Kang Tae Oh) sunt prinși într-un triunghi amoros. Cha Joo Ik este cunoscut ca „șeful primului sărut” și o dovedește în timp ce sărută o femeie misterioasă sub o umbrelă în ploaie. Când este întrebat ce ar face dacă i se va acorda o dorință, el răspunde fără probleme: „Aș dori să împărtășesc cu tine o dragoste profundă. Nu așa începe toată povestea?”

În cele din urmă, videoclipul introduce o condiție dramatică din contractul încheiat de Tak Dong Kyung și Myul Mang. „Ce se întâmplă dacă rup contractul?” întreabă ea, iar el spune: „Atunci va muri altcineva în locul tău. Persoana pe care o iubești cel mai mult în acel moment.”

„Doom at Your Service” are premiera în 10 mai.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s