Angelina Jolie spune că ar vrea să joacă într-un film coreean!

Angelina Jolie a vorbit despre dragostea sa față de Coreea de Sud.

Recent, actrița a declarat la o conferință de presă înainte de lansarea filmului ‘Those Who Wish Me Dead’: „Aștept cu nerăbdare ziua când voi merge din nou în Coreea. Vreau să joc într-un film coreean dacă mi se acordă o șansă.”

Angelina Jolie a vizitat de mai multe ori în trecut Coreea pentru promovarea filmelor sale și are o relație unică cu această țară, deoarece fiul ei, Maddox, este înscris la Universitatea Yonsei. Între timp, actrița a lucrat cu actorul Ma Dong Seok pentru filmul de la Marvel, „The Eternals”.

La un moment dat, aceasta a primit următoarea întrebare: „Ce fel de țară este Coreea pentru tine?”, iar aceasta a răspuns fără ezitare că este o țară specială.

Ea a spus în continuare: „M-am simțit bine de fiecare dată în Coreea și vreau să vizitez țara mai des în viitor. Chiar și în această perioadă a pandemiei, Maddox a continuat să studieze sârguincios coreeana și uneori mă învață și pe mine”.

Angelina Jolie a fost, de asemenea, întrebată: „Ai vrea să lucrezi cu un actor coreean ca regizor?”, la care a răspuns: „Sunt multe opțiuni. Este greu să alegi o singură persoană”. Despre actorul Ma Dong Seok, a spus: „Am lucrat împreună și este un actor talentat și remarcabil. A fost foarte amabil și are o personalitate bună. Am devenit buni prieteni și colegi”.

Actrița a încheiat: „Mi-aș dori să apar într-un film coreean sau să îl regizez. Vreau să devin parte din industria cinematografică coreeană pe viitor”.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s