Doyoung din NCT și Gong Myung vorbesc despre copilăria lor + altele

Celebrity Brothers Gong Myung And NCT’s Doyoung Talk About Their Childhood And Seeing Each Other As Colleagues

Celebrii frați au participat împreună la un pictorial realizat de W Korea!

Cei doi artiști sunt frați în viața reală, numele real al lui Doyoung din NCT fiind Kim Dong Young, iar cel al lui Gong Myung fiind Kim Dong Hyun.

În timpul interviului, au fost întrebați despre părerile lor în legătură cu primul pictorial realizat împreună. Doyoung a spus: „Doar eu simt că e un lucru cu adevărat special faptul că doi frați lucrează în lumea divertismentului? Întotdeauna am vrut să participăm la un proiect împreună. Sunt fericit că facem asta. Chiar am dezbătut subiectul și ne-am gândit să o invităm pe mama să privească.”

Persoana care le-a luat interviul a amintit faptul că Doyoung a fost vicepreședintele liceului său, iar Gong Myung a fost cunoscut cu numele de „F4” în provincia Gyeonggi. Legat de acest aspect, Doyoung a comentat: „Încă de când era tânăr, hyung a fost înalt și arătos. Datorită lui, pot spune că viața mea la școală a decurs perfect. Fetele mai mari care îl plăceau, mă adăugau și pe mine în cluburile lor. Au existat mulți seniori care veneau în clasa mea să discute cu mine.”

Gong Myung a răspuns: „Nu a fost chiar așa. Guri a fost un loc mic. Am fost la aceeași școală generală și liceu, așa că multă lume ne cunoștea pe amândoi. De mic copil, iubeam sportul și aveam o personalitate foarte veselă, fiind activ în multe proiecte. Aveam și mulți prieteni.”

Când au fost întrebați despre fratele mai popular, Doyoung a recunoscut că fratele său mai mare a fost acela. Gong Myung a râs și a aprobat: „Este adevărat. Totuși, nici Doyoung nu s-a lăsat mai prejos. Și-a arătat abilitățile când vine vorba de muzică și a câștigat multe premii, care au venit împreună cu popularitatea.”

Doyoung a spus: „Ori de câte ori aveam un eveniment sportiv la școală, el era în centrul atenției. Era foarte priceput, mai ales la fotbal. Când eram în liceu, nu mi-am arătat niciodată abilitățile la cântat. Abia pe la sfârșit am început să particip la spectacole și să mă fac observat. Dar nu eram la fel de popular ca el.”

Doyung a mărturisit că Gong Myung a fost un frate mai mare minunat: „Mereu mă proteja și avea grijă de mine, chiar dacă îi era greu. Chiar dacă eram mereu după el când ieșea cu prietenii, nu l-a lăsat inima niciodată să îmi spună să plec. Când ne jucam împreună, se asigura că nu mă rănesc.”

Fratele său a comentat: „Am fost încurajați de părinți să ne protejăm mereu unul pe celălalt. Întotdeauna am vrut să am grijă de el. Totul s-a schimbat când a devenit adult și și-a găsit un cămin, îndeplinindu-și visul de a fi cântăreț. Când ne revedem la casa noastră împreună cu părinții, adesea mă gândesc la modul în care ne-am maturizat. Sunt mândru că a devenit o persoană independentă. Sunt mândru de reușitele fratelui meu.”

Mai apoi, au fost întrebați despre opiniile lor legate de cariera celuilalt. Doyoung a răspuns: „Cred că hyung va deveni un actor foarte cool pe măsură ce va acumula mai multă experiență. În prezent, e un actor foarte bun. Mereu îmi spune despre faptul că își dorește să fie actor chiar și la bătrânețe. E foarte muncitor și depune mult efort în proiectele sale.”

Gong Myung a spus: „Doyoung se descurcă minunat în prezent. Văd în ochii săi dorința de a le arăta oamenilor muzica sa. De asemenea, și-a asumat recent dorința de a participa la realizarea unei drame scurte. Știu că mulți fani își doresc să existe cât mai mulți idoli multi-talentați. Văd în fratele meu un potențial actoricesc.”

sursa: soompi

Un gând despre „Doyoung din NCT și Gong Myung vorbesc despre copilăria lor + altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s