Jaejoong din JYJ dezvăluie povești șocante despre lupta sa cu fanii sasaeng timp de 12 ani

Kim Jaejoong Recounts Shocking Stories Of His 12-Year-Long Struggle With Sasaengs

Artistul a devenit recent gazda show-ului Naver NOW, unde a povestit câteva dintre experiențele sale personale cu fanii sasaeng

În episod, Kim Jaejoong din JYJ a spus: „În timp ce eu eram plecat de acasă la anumite evenimente, primeam multe fotografii cu apartamentul meu din interior, adică cu dormitorul sau bucătăria mea. Asta înseamnă că acele persoane s-au strecurat în casă pe ascuns și au făcut poze. Nu știu de unde aveau numărul meu de telefon, însă mereu primeam astfel de mesaje.”

Când artistul a început să locuiască singur într-un apartament, un astfel de fan obsedat s-a mutat în blocul de vizavi, la același etaj, pentru a-l urmări. Acesta a explicat: „M-am mutat în acel apartament, deoarece am iubit din prima secundă balconul și priveliștea. Nu m-am putut bucura de acestea, deoarece era cu ochii pe mine tot timpul.”

În timp ce se hotăra dacă ar fi mai bine să-și găsească altă locuință, s-a întâmplat un incident: „În timpul nopții, am auzit soneria. Am verificat interfonul, însă nu era nimeni acolo. M-am întors în dormitor, însă acest lucru s-a repetat. Am devenit agitat, așa că am decis să ies pe hol pentru a privi afară. Deși am deschis ușa doar 30 de centimetri, am văzut piciorul unei persoane. A luat-o la fugă imediat, dar eu l-am urmărit, deoarece știam că e un fan sasaeng. Deși am sunat la poliție, mi s-a spus să las totul așa, deoarece este un simplu fan. M-am mutat imediat de acolo.”

Jaejoong a mai mărturisit faptul că era nevoit să se mute odată la doi ani din cauza fanilor. La fel se întâmpla și cu mașina lui, care e urmărită constant.

Acesta a mai spus o poveste care l-a speriat: „Pe atunci, locuiam într-un apartament situat la parter. Lângă bloc era o grădină frumoasă. Am auzit câteva bătăi puternice în geam și am decis să verific. Am crezut că este un hoț, motiv pentru care am luat o sabie de lemn cu mine pentru siguranță. S-a dovedit a fi doar un alt fan sasaeng din străinătate.”

La sfârșit, a adăugat: „Toate experiențele mele de acest gen s-au încheiat abia după 12 ani. În prezent, nu mai sunt nevoit să mă mut și să-mi vând mașinile atât de des. Pot ieși la magazin exact ca un om normal. Mă bucur că sunt liber acum.”

sursa: soompi

Un gând despre „Jaejoong din JYJ dezvăluie povești șocante despre lupta sa cu fanii sasaeng timp de 12 ani

 1. Kaila

  saracu…
  pe atunci, oamenii chiar erau nebuni, dusi cu pluta rau de tot
  oamenii astia sasaeng sunt niste hartuitori si chiar ar trebui data lege sau macar ei sa intre la unul dintre cazurile de hartuire =))

  wtf, cum sa i spune politistul sa renunte, ca doar e fanul lui. ce mentalitate
  la nebuni trebuie dusi oamenii astia.
  nu e o dif mare intre starker si fan sasaeng

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s