„Kingdom” dezvăluie clasamentele actuale pentru întreaga emisiune + dă startul rundei 3

Watch: “Kingdom” Reveals Current Rankings For Entire Show Thus Far + Kicks Off Collab Battle With Epic Performances

“Kingdom: Legendary War” lansează runda a 3-a a competiției!

În data de 13 mai, s-a dat startul celei de-a treia runde, una mult așteptată de fanii din toată lumea. Mai apoi, au fost oferite și clasamentele actuale pentru toată emisiunea până în prezent.

Spre deosebire de primele două runde, cea de acum este organizată într-un mod diferit. Mai exact, este împărțită în două părți. Pentru prima parte, cele șase grupuri concurente au fost împărțite în două echipe diferire, fiecare conținând câte trei grupuri. Astfel, au fost formate trei unități principale: Rap, vocal și dans.

Așadar, ATEEZ, Stray Kids și BTOB au fost repartizați într-o echipă, iar IKON, SF9 și THE BOYZ în cealaltă.

Cele două echipe formate s-au confruntat în spectacole, reprezentând fiecare una dintre unitățile principale. Pentru a doua parte a grupei, idolii se întorc în grupurile lor, iar confruntarea va avea loc ca până acum.

De această dată, nu a existat un grup de experți care să evalueze fiecare evoluție iar cele șase grupuri nu au avut opțiunea de a vota. În schimb, publicul a fost format de 33 de „evaluatori” speciali, printre care se enumeră: Donghae și Shindong din Super Junior, coregrafa Lia Kim, producătorul muzical Shinsadong Tiger, echipa producătoare de muzică MonoTree, criticul muzical Kim Young Dae, regizorul videoclipurilor muzicale Jang Dong Joo și grupuri de idoli precum Weeekly, BDC, MIRAE și TRI.BE.

Pentru unitatea de rap, Hwiyoung din SF9, Bobby din IKON și Sunwoo din THE BOYZ s-au confruntat cu echipa formată din Bang Chan, Han și Changbin din Stray Kids, Hoongjoong din ATEEZ și Minhyuk din BTOB.

Între timp, pentru lupta unității de dans, Juyeon din THE BOYZ, Donghyuk din IKON și Taeyang din SF9 s-au confruntat cu Peniel din BTOB, Felix, I.N și Lee Know din Stray Kids și San, Seonghwa, Wooyoung, Yunho și Yeosang din ATEEZ.

Puteți urmări prestațiile mai jos, urmate de clasament:

 
 
 
 

CLASAMENT:

Pentru unitatea de rap, echipa „Mayfly” (ATEEZ, BTOB, Stray Kids) a învins echipa „It’s One” (THE BOYZ, IKON, SF9). Rezultatele voturilor pentru unitatea de dans vor fi dezvăluie curând.

După cum s-a anunțat anterior, concurenții competiției vor primi puncte pe baza următoarelor criterii: voturile celor șase grupuri concurente (25%), evaluările unui grup de 30 de experți (25%), voturile fanilor (40%) și numărul vizionărilor pe videoclip (10%).

„Kingdom” a lansat clasamentele finale ale primelor două runde, acumulând toate punctele obținute pe baza criteriilor de mai sus:

  1. Stray Kids
  2. ATEEZ
  3. BTOB
  4. IKON
  5. THE BOYZ
  6. SF9

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s