YG Entertainment răspunde știrilor despre faptul că pregătește lansarea în acest an al unui nou grup de fete

YG Entertainment To Reportedly Launch New Girl Group This Year + Agency Comments

Agenția YG Entertainment e tot mai aproape de lansarea unui nou grup K-pop de fete!

Pe 18 mai, OSEN a raportat că YG Entertainment intenționează să lanseze noul lor grup de fete în a doua jumătate a acestui an. Conform raportului, numele grupului și numărul de membre pe care îl va avea nu sunt încă cunoscute, dar el va fi format din fete talentate și va avea vibe-uri marca YG.

Ca răspuns la raport, o sursă a agenției a dezvăluit: „Este adevărat că ne pregătim să lansăm un nou grup de fete”. 

Anul trecut, YG Entertainment a lansat o declarație similară cu privire la rapoartele despre debutul noului grup de fete. Dacă trupa debutează anul acesta, vor fi primul grup de fete de la YG Entertainment lansa în ultimii cinci ani, după debutul BLACKPINK în 2016.

 

Sursa

13 gânduri despre „YG Entertainment răspunde știrilor despre faptul că pregătește lansarea în acest an al unui nou grup de fete

  1. hyunamyou

   Nu stau asa prost, este doar un stil si o strategie(care a mers bine). Astia care tot spuneti ca nu o sa mai aiba timp pt BP nu realizati ca YG este o companie mare, nu e vorba doar de cativa oameni care se ocupa de toti artistii YG, plus ca nici nu s-a adus de Teddy sau Black Label, poate o sa se ocupe altcineva de ele.

   Apreciază

   Răspunde
   1. Kim Autor post

    faza e ca ei par asa in asteptare. merg cu ce proiecte aveau deja acum 2 ani si restul amana…. cred ca e din cauza problemelor legale ale lui Papa YG si a faptului ca totul trece prin el, orice decizie majora… si pare haos la ei.

    Apreciază

    Răspunde
     1. Denisa Ionela

      Poate. Când o apărut un zvon că yg pregătește un nou grup de fete să debuteze am văzut pe internet despre articolul asta și unele persoane o comentat despre ce am zis eu.

      Apreciază

      Răspunde
      1. hyunamyou

       Da, au comentat persoane care nu s-au interesat de situatie sau care pur si simplu au avut nevoie de o scuza sa-i dea ura lui YG, dar adevarul este ca zovnul de un nou grup de fete a aparut cu mult timp inainte de despartirea lui 2ne1, fetele inca faceau melodii. Sa nu uitam ca BP a fost un grup mult mai mare inainte de debut si YG aproape ca se razgandise in legatura cu debutul lor la un moment dat, deci situatia nu a fost planuita. Motivele despartirii lui 2ne1 sunt destul de evidente si nu e vorba doar de companie, ci si de membre, e chiar comic cum unii inca nu vor sa le vada.

       Apreciază

       Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s