KBS interzice difuzarea melodiei „Switch It up” de la JAY B!

Piesa a fost considerată nepotrivită pentru difuzare!

În data de 18 mai, comisia de revizuire muzicală a canalului KBS a confirmat că ultimul cântec solo, „Switch It up”, de la JAY B (JB din GOT7) a fost considerat impropriu difuzării conform standardelor KBS.

Potrivit comitetului, piesa conține „descrieri excesiv de sugestive în versuri”. Melodia „Switch It up” a fost lansată în data de 14 mai și este produsă de Cha Cha Malone, Sokodomo și Jay Park.

Ce părere ai despre acest subiect? Aveți melodia mai jos, în cazul în care n-ați ascultat-o încă!

Sursa

3 gânduri despre „KBS interzice difuzarea melodiei „Switch It up” de la JAY B!

  1. Gaby

    Wow 😂 Coreea e chiar o țară care nu încetează să ne uimească. Oare cât timp o să mai treacă până când aceste reguli stupide o sa fie eliminate și oamenii o sa poată asculta muzica fără aceste bariere ? Oameni care joaca rolul de ființe inocente – behind the scene sigur nu asta e realitatea. Lăsați artiștii să își facă muzica auzită. Cred ca putem doar sa mulțumim artiștilor care scot muzică pe placul lor și care sa sperăm ca o sa ducă spre o „revoluție” si evoluție în ceea ce privește aceste norme penibile. Melodia e genială – well done Jay B 🔥

    Apreciază

    Răspunde
    1. Dumi

      Melodia poate sa o asculte oricine, dar la o emisiune se mai uita și copii asa ca nu prea e potrivita. Versurile chiar sunt foarte directe și sugestive.

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu