Park Ji Hoon, Kang Min Ah și Bae In Hyuk se potrivesc perfect cu personajele lor din webtoon

Watch: Park Ji Hoon, Kang Min Ah, And Bae In Hyuk Are In Sync With Webtoon Counterparts In New Drama Teaser

K-drama “At a Distance Spring is Green” a lansat noi materiale promoționale, care încep cu un teaser video ce prezintă transformarea actorilor în personajele din webtoon-ul original.

„At a Distance Spring is Green” este adaptarea dramatică a unui webtoon și va spune o poveste realistă a studenților care se luptă să înfrunte o lume dificilă.

Park Ji Hoon îl va interpreta pe Yeo Joon, un student la afaceri frumos de la Universitatea Myungil, care provine dintr-o familie bogată și are o personalitate dulce. Viața lui pare perfectă, dar are o cicatrice dureroasă despre care nimeni nu știe.

Teaserul video începe cu textul: „Poveștile lor despre tinerețe care sunt ca primăvara atunci când sunt privite de la distanță, dar diferite când sunt privite de aproape”.

Clipul oferă apoi o privire asupra personajelor principale Yeo Joon (Park Ji Hoon), Nam Soo Hyun (Bae In Hyuk) și Kim So Bin (Kang Min Ah) perfect sincronizate cu personajele lor ilustrate. 

Serialul a lansat și un poster în data de 19 mai. “At a Distance Spring is Green” are premiera în 14 iunie. Aveți mai jos și instantanee foto din primele episoade care vă vor ajuta și mai mult să vă familiarizați cu noile personaje. Din fotografii reiese că Park Ji Hoon și Bae In Hyuk vor interpreta roluri opuse.

 

 

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s