Seungkwan din Seventeen vorbește despre dorința de a avea mai multe activități ca artist, despre noua emisiune-replică a „Amazing Saturday” și altele

Seungkwan din Seventeen a participat într-un pictorial și a oferit un interviu pentru revista „Elle”!

Acesta a fost primul său pictorial de la debutul ca idol. El a pozat în ținute clasice, evidențiindu-și personalitatea tânără și delicată. Referitor la conceptul ales pentru pictorial, el a comentat: „Sunt mulți care mă văd ca o persoană luminoasă. Eu apreciez că ei gândesc aceasta despre mine, dar sunt momente când prefer să citesc cărți și să meditez de unul singur.”

În interviu, Seungkwan și-a dezvăluit părerea despre participarea la emisiunea „Job Dongsan” în calitate de MC. „Job Dongsan” este un program despre o agenție care ajută copiii să învețe despre profesia lor de vis.

Zâmbind, idolul a spus: „Nu e dificil să mă împac cu membrii emisiunii întrucât îmi plac mult copiii. Și copiii au standardele lor și sunt stricți. Ei îmi amintesc de copilăria mea când oamenii de la oraș îmi spuneau că sunt „inteligent”.”

Seungkwan a mai vorbit și despre replica emisiunii „Amazing Saturday”. Numit „Idol Dictation Contest”, această emisiune TV nouă va continua în același format ca și „Amazing Saturday”. La fel ca și programul original, membrii juriului trebuie să asculte fragmente din melodii și să scrie versurile corecte, pentru a câștiga premiul sub formă de mâncare delicioasă din toată Coreea de Sud.

El a comentat: „Trebuie să devină un program fixat! Procesul de filmare e foarte distractiv. Câteodată sunt îngrijorat că îmi arăt doar partea mea de entertainer. Cred că doar am nevoie să arăt mai mult partea mea ca vocalist al trupei Seventeen. Iată de ce încarc constant videoclipuri cu coveruri.”

Întregul interviu și pictorial va apărea în ediția de iunie al revistei „Elle”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s