Actorul Lee Tae Bin dezvăluie faptul că personajul său din „The Penthouse” a fost inițial gay

“The Penthouse” Star Lee Tae Bin Reveals His Character Was Initially Gay And In Love With Joo Seok Hoon

Lee Tae Bin, star-ul faimoasei drame „The Penthouse” ne spune că personajul său era inițial gay și îndrăgostit de Joo Seok Hoon.

În data de 18 mai, actorul a participat la emisiunea „Video Star” unde a povestit o întâmplare surprinzătoare despre ultima dramă în care a jucat. Acesta a explicat modul în care personajul său a suferit multe schimbări drastice încă de când a fost creat. A spus: „La început, personajul meu, Lee Min Hyuk, trebuia să fie îndrăgostit de Seok Hoon.”

După ce restul participanților au reacționat surprinși, Tae Bin a continuat: „E prima oară când dezvălui lucrul acesta. Înainte de schimbarea scenariului, lui Seok Hoon îi plăcea de Ro Na. Din cauza acestui lucru, Min Hyuk ar fi încercat să ointimideze cu fiecare ocazie, deoarece avea ochi numai pentru Seok Hoon.”

Cu toate acestea, această parte din scenariu nu a fost adăugată niciodată în episoadele din „The Penthouse”. Între timp, personajul Min Hyuk a ajuns interesul lui Yoo Je Ni.

După aceea, persoanele din studio au glumit, cerând câteva detalii despre scenariul celui de-al treilea sezon al dramei. La auzul acestor cerințe, actorul a zâmbit și a spus: „Chiar vreți să spun și să stric tot? Tot ce pot spune e că eu însumi am fost șocat când am citit scenariul. Cu siguranță va întrece primele sezoane și așteptările publicului.”

Lee Tae Bin a mai povestit despre o scenă anume în care i-a fost dificil să filmeze și a avut nevoie de mult curaj. Acesta a explicat: „Nu știam ce să fac. A fost un lucru pe care nu l-am experimentat. Mi s-a părut atât de crud. Este vorba de scena în care copiii îl blochează pe Min Seol într-o mașină abandonată, apoi o ard. Când am citit scena, toată creativitatea mea dispăruse. Mă gândeam că nu vom reuși să portretizăm acea scenă bine. Știam că avea să fie o scenă neplăcută oricum, așa că am încercat să preiau mentalitatea personajului meu pentru a reuși să trec de acest obstacol. Să fiu sincer, în timpul repetițiilor am găsit bere, așa că am băut-o pentru a-mi menține energia stabilă. M-am bazat pe alcool pentru acea scenă.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s