Jessi le răspunde persoanelor care o critică pentru operațiile estetice

Jessi a avut un mesaj pentru hateri în episodul din 20 mai al emisiunii „The Joy of Conversation 3” de pe KBS2!

Jessi a fost invitată la emisiune pentru a vorbi despre cariera sa, despre greutățile pe care le înfruntă pentru a-și menține popularitatea. Artista a ținut să clarifice un lucru totuși: discuția despre operațiile estetice este interzisă. „Nu am gânduri foarte interesante. Dacă ceva e în neregulă, atunci e în neregulă. Consider că spun în mod natural tot ce îmi iese pe gură”, și-a descris aceasta personalitatea.

Artista a continuat: „Vreau doar ca oamenii să fie mai deschiși la minte. Când postez poze în costume de baie, oamenii mă critică pentru asta. Dar ce aș putea să port la o piscină?” A adăugat ulterior: „Vreau să fac lucruri pe care oamenii nu vor să le fac. De exemplu, dacă oamenii spun: ‘Jessi, hainele tale sunt prea sumare’, atunci vreau să continui să port haine sumare.”

A vorbit totuși despre criticile pe care le-a primit în ultimul timp din cauza buzelor sale: „Zilele acestea, oamenii mi-au spus că buzele mele sunt prea mari. Și ce? Am injecții, și ce? Le-am făcut pentru că mi-au plăcut, de ce îmi spun că am devenit urâtă după operații? Cred că tot ceea ce contează este faptul că mă fac fericită.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s