Membrii BTS se topesc ca untul în noul clip pentru ”Butter”!

BTS Butter MV: ARMY will melt like butter with the band's second English track | Entertainment News,The Indian Express

BTS s-a întors pe scena muzicii pop!

După succesul melodiei ”Dynamite” de anul trecut, băieții din BTS au decis să lanseze un nou cântec în limba engleză. Așadar, fanii din toată lumea sunt curioși să vadă ce recorduri va doborî de data această trupa cu nouă piesă.

Pe 21 mai, BTS s-a întors oficial cu cel de-al doilea single muzical în limba engleză, ”Butter”. Se spune că această piesă a fost scrisă, compusă și aranjată de  Rob Grimaldi, Stephen Kirk, Ron Perry, Jenna Andrews, Alex Bilowitz, Sebastian Garcia și RM din BTS.

De asemenea, s-a făcut cunoscut faptul că trupa BTS va evolua pentru prima dată cu „Butter” la ceremonia 2021 Billboard Music Awards, pe data de 24 mai.

Vă invităm să ascultați noul cântec de la BTS și să ne spuneți ce părere aveți!

Sursa: allkpop.com

10 gânduri despre „Membrii BTS se topesc ca untul în noul clip pentru ”Butter”!

 1. Mary

  Mi-a intrat in cap melodia. E super! O sa bată recorduri peste recorduri.
  Stream, Army! Ati vazut părul lui Tae? Nu dau spoilere..😳😉

  Apreciază

  Răspunde
 2. Aida

  În sfârșit YouTube nu a mai înghețat vizionări , acum sigur vor bate recorduri …foarte multe recorduri . Oricum melodia e drăguță , are ceva de la Dynamite combinată cu DNA și bwl , stram army

  Apreciază

  Răspunde
  1. Sandra

   Nu știu doamne cum puneți voi lucrurile cap la cap de ajungeți la concluzia ca seamănă cu sau are ceva de la „Dynamite combinata cu DNA și BWL”. Adică e ca un ghiveci cu de toate. Hai mă terminați cu prostiile astea! Pe bune! Nu îmi dau seama, în mintea aia a voastră, ce satisfacție va aduc aceste cuvinte aruncate asa ca să fie acolo. Bine ca nu spuneți ca seamănă cu Spring Day, Life goes on sau Fire, băi frate. 🤦‍♀️
   Piesa asta aduce mult mai mult cu „Another one bites the dust” de la Queen. Dar cine să fie atent?!?
   Și încetați sa mai încercați sa ii trageți în jos de fiecare data. Încercările astea ale voastre nu sunt nici subtile și nici reușite.

   *vizualizările au înghețat de ceva timp.

   Apreciază

   Răspunde
   1. Florina88

    Tu vezi ce scrii?:))) Fata nu a incercat sa-i traga in jos deloc, melodia chiar are ceva din Dynamite, mai multi oameni au spus-o si nu trebuie sa fii hater ca sa o vezi. A facut o observatie si chiar daca nu era adevarata, ar fi fost parerea ei, oamenii sunt diferiti si pot avea senzatii diferite, o melodie poate sa-ti aduca aminte de o alta melodie chiar daca nu seamana, un detaliu comun e suficient, poate acel detaliu e important pt persoana respectiva, cat de obsedata sa fii sa crezi ca e hate… Acum nu stiu daca fac o confuzie, dar cred ca si Aida este army, parca i-am mai vazut comentarii…

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde
 3. Emilia

  Sunt singura cate nu îi prea place piesa Butter? Nu spun că îi rea piesa dar nu îmi prea place așa de mult sau poate că am ascultat doar odată.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s