Membrii BTS vorbesc despre revenirea cu „Butter”, noile aspirații pentru premiile Grammy și altele

Zack Snyder says he banned chairs from 'Army Of The Dead' set - Flipboard

În data de 21 mai, membrii BTS au participat la o conferință de presă pentru cel mai nou single digital: „Butter”!

Jimin a mărturisit: „Am încercat să pregătim un cântec pe care să îl puteți asculta cu ușurință.” De asemenea, a adăugat că melodia nu transmite vreun mesaj profund, ci mai degrabă descrie o confesiune către o persoană pe care o placi.

Jungkook a continuat: „Butter e o piesă foarte simplă. Vremea va continua să se încălzească și sper că mulți oameni se vor bucura de Butter. Cred că va fi suficient.

Cât despre participarea la scrierea versurilor, RM a dezvăluit că a fost ales orbește: „Butter era complet. Totuși, au existat versuri în partea de rap care nu ni se potriveau, așa că am luat parte pentru a le ajusta, să se potrivească mai mult stilului nostru.

J-Hope a vorbit și despre coregrafie: „Cântecul este energic și drăguț, așa că am păstrat aceeași atmosferă pentru prestații.” A ales mișcări cheie ca sărutul palmei și mâna prin păr pentru coregrafie, mărturisind că: „Dansul este fermecător, așa că sper să îi oferiți din atenția voastră.

Jin a adăugat ceva despre filmări: „Am pus iubirea noastră pentru ARMY în videoclip”, amintind partea în care a format un „A” împreună cu Jungkook pentru cuvântul „ARMY”.

Cu privire la spectacolul de la 2021 Billboard Music Awards, unde vor cânta pentru prima oară „Butter” live, Suga a comentat: „Prima prestație este mereu entuziasmantă și puțin stresantă. The Billboard Music Awards are o însemnătate mare pentru noi, așa că mă bucur că vom avea prima interpretare acolo.

Tot el a răspuns și la întrebarea dacă țintesc la Premiile Grammy: „Nu pot să spun că nu ne-am gândit la asta. Încă ne dorim să câștigăm un Grammy și ne vom asuma provocarea. Sperăm să avem rezultate bune.” RM a adăugat. „Vrem să dăm tot ce avem mai bun pentru această provocare.

Membrii au fost întrebați și despre cea de-a opta aniversare din iunie, iar V a răspuns: „A opta aniversare are o mare însemnătate pentru noi și mă bucur foarte mult. păcat că va trebui să ținem evenimente fără să îi vedem pe ARMY.

RM a concluzionat vorbind despre planurile viitoare: „Cred că, în primul rând, trebuie să avem rezultate bune pentru Butter și să muncim pentru FESTA. Din cauza situației curente a pandemiei, am pus accent pe comunicarea cu fanii, așa că sper să fie încântați.

sursă

8 gânduri despre „Membrii BTS vorbesc despre revenirea cu „Butter”, noile aspirații pentru premiile Grammy și altele

 1. mariagrafu

  Parerea mea despre premiile Grammy nu a fost niciodată una pozitivă, niciodată nu am vazut să câștige ceva ce cu adevărat merita … însă ma bucur ca nu au zis nimic rau de Grammy , iar piesa lor Butter e un mare hit :))

  Apreciază

  Răspunde
 2. Elena

  Ador grupul BTS !Baieti frumosi si foarte talentati 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗💜💜💜💜💜💜💜Preferatul meu este JK.Le doresc mult succes si prietenia dintre ei sa ramana neafectata de timp .

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s