Wonwoo din Seventeen vorbește despre șarmul său și ce fel de artist visează să devină + altele

SEVENTEEN’s Wonwoo Talks About His Hidden Charms, What Kind Of Artist He Dreams To Be, And More

Artistul a participat recent la un pictorial realizat de revista Dazed!

În timpul interviului ce a urmat după realizarea fotografiilor, persoana care s-a ocupat de întrebări a subliniat faptul că Wonwoo din Seventeen e foarte sigur pe trupul său. Personalul a încercat să scoată în evidență punctele sale forte, adică umerii lați și claviculele proeminente. Artistul a zâmbit și a aprobat acest lucru.

În același timp, s-au folosit de umerii săi și în sens metaforic, referindu-se la greutatea pe care o poartă pe umeri. Wonwoo a comentat: „În primul an de liceu, am venit în Seul deoarece voiam să mă ocup de muzică. Am venit aici cu gândul și visul de a ajunge idol. Așa că astăzi sunt aici.”

După aceea, artistul a fost întrebat dacă mai are ași ascunși în mânecă sau dacă deja a arătat fanilor tot ce are de oferit. Acesta a răspuns: „Nu am arătat șarmul meu adevărat la televizor până în prezent. Cel mai probabil, îmi voi arăta farmecele când va veni vremea. Uneori, fanii pretind că mă cunosc cu adevărat, însă nu e așa. În plus, încă nu mă cunosc nici eu pe mine însumi 100%. De aceea, pot spune că sunt destul de capricios cu astfel de lucruri.”

Mai apoi, Wonwoo a vorbit despre ce artist visează să devină: „Cred că esența este cel mai important lucru. În timp ce muncesc pentru cariera mea, simt că mă apropii de viața de zi cu zi a oamenilor. Vreau să fim o echipă, să fim alături de oameni în fiecare moment, la bine și la greu.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s