Dahyun și Sana din TWICE discută despre chimia lor și mărturisesc că le lipsesc fanii + altele

TWICE’s Sana And Dahyun Talk About Their Chemistry, Missing Their Fans, And More

Cele două prietene au participat la un pictorial realizat de revista Star1.

După ce au pozat într-o atmosferă veselă de vară, Sana și Dahyun din TWICE au fost invitate să participe la un interviu, pentru a răspunde la câteva întrebări.

Când au fost întrebate dacă personalitățile lor se completează bine împreună, acestea au spus: „Amândouă suntem spirite distractive și pline de entuziasm. Credem că avem o chimie foarte bună în orice facem. Când suntem împreună, suntem mult mai energice și glumim tot timpul. Nu ne plictisim niciodată așa.”

Sana a fost poreclită de fani „Kim Sana” pentru abilitățile sale impresionante în limba coreeană, dar și de a scrie versuri pentru varianta coreeană a piesei „Do What We Like” de anul trecut. Legat de acest lucru, artista a comentat: „Făceam baie când m-a lovit brusc inspirația. Așa m-am gândit să mă ocup de versurile melodiei.”

Mai apoi, Dahyun a discutat despre faimosul său talent de a observa camerele de filmat, oriunde s-ar afla acestea: „Sunt foarte serioasă când vine vorba de găsirea camerelor. Nu dețin niciun fel de truc misterios. Pur și simplu simt o senzație ciudată când sunt filmată. Țin minte că odată am văzut o cameră ce se afla pe tavan, în timpul unor repetiții.”

În cele din urmă, ambele fete au mărturisit faptul că le lipsesc enorm fanii: „De fiecare dată când organizăm un spectacol pe scenă și nu există public, simțim un anume gol în stomac. Se simte mult lipsa fanilor noștri. Ne e dor să îi vedem personal. Sperăm că acea zi va veni cât mai curând posibil.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s