Minhyuk din MONSTA X aduce vibe-ul unei zile de vară ploiasă în noul pictorial pentru ‘W Korea’

Minhyuk din MONSTA X îți etalează vizualul incredibil într-un pictorial cu o temă dragă lui: balenele! Idolul a vorbit și despre semnificația tatuajului său.

Revista W Korea a lansat poze noi ale pictorialului special realizat de idol.

Pentru conceptul intitulat ‘Marea profundă a lui Minhyuk’, revista a ales un decor de un albastru profund, care te face să te gândești la mare și la vară, iar Minhyuk a afișat un look superb cu păr ud și un machiaj minim, cu gloss pe buze și un stil de îmbrăcăminte asortat,  având cizme de ploaie și o bluză Dior transparentă. 

Balena este unul din animalele favorite ale idolului, pentru că acesta și-a tatuat în trecut o balenă pe piciorul drept. Deși la început nu avea mare semnificație desenul, acum artistul s-a identificat cu balena și fanii săi au adoptat pentru el multe mamifere din specie.

În interviul acordat,  idolul a vorbit despre ce gândește în ultima vreme, și despre faptul că prima lui familie este MONSTA X, apelând la prietenii săi din trupă ca la familia cea mai apropiată atunci când are probleme. De asemenea, Minhyuk a vorbit despre dragostea lui pentru fanii  Monbebe (numele fandomului MONSTA X), timpul petrecut acasă cu colegii de trupă și percepția lui despre K-Pop, mirosuri pe care nu le uită sau faptul că adoră să se îmbrace cât mai simplu în timpul liber. Întregul interviu poate fi găsit aici.

Minhyuk și-a exprimat încântarea față de tema filmării. El a declarat că „îmi plac marea, marea adâncă și balena. Am auzit că poți vedea un banc de balene în marea când pleci în străinătate, așa că visul meu este să văd asta”. El a vorbit despre frica sa de apă și a spus că, deși suferă de o fobie, a obținut un permis de scafandru și că, dacă ar avea șansa, vrea să plece scufundări în străinătate și să vadă balenele de acolo.

Elaborând la fel, vedeta dulce a povestit povestea din spatele celebrului său tatuaj de balenă. El a afirmat: „Au trecut vreo patru ani de când am făcut un tatuaj pe piciorul meu care avea o cicatrize. Îmi plăceau balenele înainte, dar asta nu însemna nimic. Am vrut să-i dau sens pentru că a fost gravat pe corpul meu ”.

Elucidând semnificația din spatele tatuajului, Minhyuk a spus: „Balenele sunt cele mai mari creaturi marine și călătoresc liber pe distanțe lungi. Și pentru că tatuajul este uriaș, pentru mine reprezintă faptul că vreau să-mi duc toți oamenii într-o direcție bună ”.

În plus, membrul MONSTA X a fost întrebat despre trandafirii de pe spatele balenei. El a spus că este conștient că inițial trandafirii semnifică iubirea. Așadar, trandafirii de pe spatele balenei sunt pentru cei dragi.

Minhyuk este foarte iubit nu doar pentru farmecele sale diferite ca artist, ci și pentru faptul că este gazda emisiunii sale de pe Naver NOW, VogueShip Show. El a spus că, deși spune ceea ce simte liber, ține cont de modul în care ascultătorii lui s-ar simți când se conectează la show.

Acest lucru se datorează faptului că, pentru vocalist, nu doar oaspeții, ci în principal fanii, îl motivează. Minhyuk și-a amintit povestea unei mame. Femeia i-a mulțumit în timp ce fiica ei care urma un tratament de reabilitare și a spus că a fost întărită vizionând emisiunea sa.

Cântărețul a mers mai departe apoi și a atins ceea ce îl îngrijorează și cum face față provocărilor. El a spus: „Am avut multe griji anul trecut. Eram cam obosit. Se simțea ca o cădere. Toată lumea are o scădere și nu vreau să o ascund doar pentru că suntem idoli. În acel moment, am ajuns la o concluzie: „Dacă este doar greu, hai să o facem și mai greu.” În timp ce mă tot luptam, am simțit că aș cădea mai jos ”.

Acestea fiind spuse, vocalistul a declarat că, atunci când simte că pică, își caută membrii să vorbească cu ei. Minhyuk a explicat: „Este firesc să fim aproape unii de alții la fel ca sau chiar mai mult decât de membrii familiei. Mergem la cumpărături, mâncăm, bem cafea și ne jucăm împreună. În mod firesc vorbim cel mai mult, astfel încât membrii sunt suficienți ”.

Mai departe în cadrul interviului, când a fost întrebat dacă ar lua în considerare vreodată să profite de o oportunitate de actorie, Minhyuk a spus că, deși îi plac filmele și a primit câteva oferte de actorie, simte că nu i se potrivește în acest moment. El a clarificat: „S-ar putea să existe un moment în care vreau să mă provoc într-o zi. Dacă există un rol pe care îmi doresc cu adevărat să-l joc sau o lucrare care se potrivește bine cu mine, cred că aș putea să mă provoc pe mine.”

Minhyuk a arătat de nenumărate ori că poate avea succes cu orice stil . Totuși, când vine vorba de stilul său personal, idolul spune că încă nu s-a decis asupra acestui lucru. Afirmând că „Stilul meu preferat este diferit de cel în care le place să mă vadă fanilor, așa că tind să amestec cele două stiluri într-un mod unic. Fanilor le place să mă vadă în pantaloni care se atașează la jachetele de biker, așa că port ceea ce vor să mă vadă. Cu toate acestea, prefer un look cam vintage. Îmi place să asortez culori care nu se evidențiază prea mult. Cred că este cel mai confortabil și merge bine cu mine, dar oamenilor cărora le plac nu prea iubesc acel stil ”.

Apoi, geniul creativ a vorbit despre experiența sa ca gazdă la VogueShip Show. Minhyuk a spus: „Este diferit de când sunt la spectacol cu ​​membrii. Desigur, sunt Minhyuk de la MONSTA X când sunt singur, dar sunt mai mult ca MONSTA X când sunt cu membrii. Cred că personalitatea mea apare în emisiunea unde vorbesc singur”, afirmând că este mai ușor pentru el să dea sfaturi fanilor care se conectează la show atunci când se simte ca el însuși. 

Când a fost întrebat ce fel de muzică ar vrea să încerce, membrul MONSTA X a spus: „Am făcut o mulțime de lucruri pe care am vrut să le fac prin albumele MONSTA X și am cântat un OST cu Shownu numit „Have a Good Night„. Am apărut și la King of Mask Singer. Albumul nostru All About Luv, care s-a clasat pe locul cinci în topul Billboard 200, ne-a văzut adâncindu-ne în balade, hip-hop, EDM și R&B, care sunt câteva dintre genurile cărora le plac membrilor și mie până acum. Cu toate acestea, dacă voi avea o șansă, cred că ar fi uimitor și plăcut să-mi produc propria melodie care să canalizeze o stare de baladă din anii ’90 ”.

Răspunzând la întrebarea despre cum vrea Minhyuk să fie amintit ca artist? El a spus: „Vreau să fiu amintit ca un artist care se pricepe la toate, face totul fără regrete, decât unul care dansează sau  cântă”.

MONSTA X a realizat multe fapte de record, care, potrivit cântărețului superstar, au fost o experiență de învățare. Cu astfel de realizări, este inevitabil ca atât grupul, cât și K-Pop-ul să ia și mai mult avânt la nivel global.

El și-a împărtășit gândurile despre asta și  a spus: „Cred că este un mesaj. Cântăreții K-pop sunt singurii artiști care performează pe piața globală. Există atât de mulți realizatori Billboard nr. 1 și nr. 2. Există prea mulți artiști celebri, dar nu există cazuri în care Japonia, China, Asia de Sud-Est și piața SUA sunt vizate simultan. Deoarece majoritatea cântăreților din Billboard sunt vorbitori nativi de engleză, deci este firesc. Cu toate acestea, cântăreții coreeni cântă nu doar în limba lor maternă, ci și în chineză, japoneză și engleză, lansând albume și chiar încorporând mesaje precum „Suntem mereu împreună. Noi suntem întotdeauna  aceia ”.

El a adăugat: „Chiar și comentariile la videoclipul promoțional al albumului sunt în limba națională a țării pe care o vizează. Cred că cel mai mare factor este mesajul constant al „Suntem aproape chiar dacă distanța este mare”. Așadar, nu cred că popularitatea K-pop-ului este doar temporară. Va continua, cu excepția cazului în care cântăreții din alte genuri îl copiază. Este singurul mesaj care nu este nicăieri altundeva ”.

 

MONBEBES și MONSTA X au o legătură de nerupt pe care au arătat-o în mai multe rânduri. Vorbind despre evoluția relației sale cu prețiosii săi fani, Minhyuk a declarat că inițial erau ca prietenii lui și acum se simte ca și cum ar fi mai aproape de ei ca niciodată. El a exprimat: „Pentru tot restul vieții mele, trebuie să le răsplătesc acestor oameni dragostea lor”.

 

 

Surse: allkpop, seoulpop.co

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s