Taemin din SHINee adoptă un stil creativ pentru pictorialul din ‘GQ Korea’ având ca temă „ultima evoluție”

Taemin din SHINee invită publicul să descopere un nou concept provocator!

Noul pictorial a avut ca și concept „ultimă performanță” și a fost realizat într-un decor  cu piese de artă unice în fundal, evidențiind în continuare atmosfera artistică. În fotografii, Taemin captivează prin expresiile sale visătoare și prezența puternică în timp ce face mișcări expresive care par să facă parte dintr-un dans. 

În interviul care a urmat, Taemin a explicat ceea ce crede că îl face să pară rece în ochii altora. El a spus: „Cred că răspunsul constă în cât de exact portretizez ceea ce vreau să portretizez. Întrucât sunt o persoană care cântă și dansează, cred că este adevărată clasă să pot transmite un mesaj cu sinceritate. Vreau să am o influență pozitivă asupra publicului și să-i inspir. Asta cred că este un artist.”

Taemin a revenit recent cu al treilea mini album „Advice”. În ceea ce privește cea mai recentă lansare a sa, el a spus: „Totul este explicat cu prima frază. „Drumul meu, indiferent de ceea ce spune oricine.” Mulți oameni încearcă să-și proiecteze perspectivele asupra altora și să dea sfaturi. Dacă urmăriți sfaturile altor persoane, în cele din urmă deveniți la fel ca ei. „Sfaturi” este ca un mesaj pentru acei oameni.”

Ce părere aveți de noul stil din poze?

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s