N.Flying cucerește publicul cu primul set de poze concept pentru noul album

N.Flying

Trupa N.Flying este fermecătoare în pozele care pregătesc revenirea sa.

Odată cu lansarea primelor poze ce concept, putem cu siguranță să afirmăm că grupul ridică așteptările pentru primul lor album complet care vine după 6 ani de la debut.

Titlul ediției A a imaginilor, „OUTSIDE ver.” este potrivit. Cei cinci membri strălucesc pozând în mijlocul unui cadru de un verde luxuriant. Mai mult, fotografiile lor solo intrigă cu privire la ceea ce urmează să aducă noul album, deoarece fiecare dintre imagini poartă fraza „Dacă vrei să te schimbi, nu te teme”. 

Primul model este nimeni altul decât Jaehyun însuși, întruchiparea omului dulce. Bateristul simpatic este puțin mai serios decât de obicei și arată superb cu părul său albastru.

N.Flying Jaehyun

Yoo Hwe Seung ucide cu aspectul său plin de farmec. Vocalistul dinamic pare să fi ieșit direct dintr-o revistă de modă, cu un look mai mult decât potrivit. Fără îndoială, el încântă prin trăsăturile sale vizuale și stilul său elegant.

HWESEUNG

Dong Sung, care surprinde cu privirea sa emoțională, evidențiază faptul că este un maknae multitalentat în cel mai estetic mod.  Totodată, conceptul său este puțin misterios și întunecat.

Dong Sung

Seung Hyub va cuceri cu siguranță fiecare inimă cu privirea sa pătrunzătoare. Trăsăturile sale sunt acoperite parțial cu un voal albastru subțire, dar chiar și așa, adaugă un plus frumuseții fotografiei de ansamblu. Cântărețul personifică termenul de „frumos” . 

N.Flying Seung Hyub

Nu în ultimul rând, cu siguranță nu în ultimul rând, Hun afișează un stil regal și încântă prin alura sa princiară. 

N. Flying va face ca inimile publicului să fie puse pe jar din nou cu al doilea set de poze de pe  25 mai. Grupul îl va lansa apoi spoiler-ul „Moonshot” pe 26 mai.

MV-ul “Moonshot” și albumul complet “Man On The Moon” vor fi lansate pe 5 iunie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s