Războiul dintre fostele membre AOA, Mina și Jimin, continuă

Anul trecut, k-pop-ul a fost luat pe nepregătite de scandalul care a implicat două membre ale trupei AOA. În 2020, Mina a dezvăluit că a fost hărțuită timp de 10 ani de către Jimin, lidera grupului.

De la izbucnirea controversei, a fost o luptă continuă între cele două artiste. Mina a făcut încontinuu fanilor și internauților dezvăluiri și a explicat situația pe larg prin intermediul rețelelor de socializare.

După ce comportamentul lui Jimin a ieșit la iveală, aceasta a anunțat printr-o scrisoare lungă postată pe Instagram că se retrage din industria divertismentului. De atunci, Jimin nu a mai participat la niciun eveniment public și nici nu a mai făcut postări pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, războiul continuă, deoarece Mina i-a lăsat lui Jimin un comentariu la o postare pe Instagram, spunându-i să se oprească din a-i mai ignora mesajele.

Mina a scris: „Te simți vinovată? Ai plâns, ai implorat și ai plâns din nou? Minți într-una. Desigur că nu mă înțelegi, pentru că m-ai urât și m-ai hărțuit fără să ai motiv. Nu ai putut să ai grijă de mine? Aproape erai camera mea de supraveghere? Aproape erai umbra mea, mă urmăreai pentru a-mi găsi chiar și cea mai mică greșeală. Acțiunile și cuvintele tale erau complet diferite. Joci foarte bine. Contactează-mă. Îmi cunoști numărul. Nu răspunzi indiferent de câte ori te sun.

Mina consideră că Jimin nu a fost sinceră și i-a cerut să-și ceară iertare cum trebuie, în timp ce Jimin susține că și-a cerut scuze pentru faptele sale.

Sursa: allkpop

5 gânduri despre „Războiul dintre fostele membre AOA, Mina și Jimin, continuă

 1. Tina

  Am fost de partea Minei de la inceput, dar acum mi se pare ca cam exagereaza. Cei apropiati are trebui sa o ajute mai mult. Nu-si va gasi linistea alergand dupa „fantome”.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Tina

   Nu, mama nu este profesoara, dar am invatat sa scriu la scoala. Se pot face greseli din cauza tastaturii telefonului… Acum serios, ce treaba ai tu cu mama mea??? Ca doar n-a scris ea mesajul, ci eu. Copil mic plictisit 😘

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s