SEVENTEEN reacționează la videoclipul piesei „Bittersweet” de la Wonwoo și Mingyu

Watch: SEVENTEEN Reacts To Wonwoo And Mingyu’s MV For “Bittersweet” (Feat. Lee Hi)

Membrii grupului SEVENTEEN s-au adunat pentru a reacționa împreună la videoclipul oficial al noii piesei lansate de Wonwoo și Mingyu (feat. Lee Hi).

Videoclipul începe cu cei 13 membrii ai trupei care stau așezați într-o sală de cinema, având chiar și popcorn în mâini pentru a crea o atmosferă pe măsură. După aceea, Woozi spune entuziasmat „Parcă m-aș uita la un film!”, iar Wonwoo adaugă: „ Vă rog să vă bucurați de videoclip.”

Pe măsură ce videoclipul este derulat, membrii se tachinează între ei cu glume, iar Woozi spune râzând: „De ce alergați atât de încet?”. Mai apoi, membrii par absorbiți de mesajul pe care îl transmite videoclipul și păstrează tăcerea pentru câteva momente. Imediat după, toți devin emoționați încercând să ghicească ce se va petrece în continuare, strigând lucruri precum: „Este un triunghi amoros!”; „Se vor lupta acum?” sau altele.

La finalul, DK și Jun mărturisesc faptul că s-au simțit cu adevărat într-un film, iar The8 glumește: „Îmi imaginam că voi râde privind videoclipul, dar chiar mi-a plăcut.” Mai apoi, membrii mai schimbă câteva păreri și idei între ei, înainte de a urmări din nou videoclipul.

Puteți urmări întreg videoclipul mai jos:

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s