BamBam din GOT7 dezvăluie de ce nu îl mai urmărește pe Park Jin Young pe Instagram

La începutul anului, membrii GOT7 au părăsit toți agenția JYP Ent.

Când GOT7 se pregătea să părăsească JYP Entertainment, Park Jin Young (CEO al agenției JYP Entertainment) nu i-a mai urmărit pe mai mulți membri GOT7 pe rețelele de socializare. BamBam de la GOT7 a început și el să nu îl mai urmărească pe Park Jin Young și a șters o fotografie pe care a făcut-o cu el. Fanii au găsit acest lucru atât hilar, cât și ca fiind un gest rebel. 

Într-un interviu cu Vogue Korea, BamBam a vorbit despre acest lucru. El a început prin a vorbi despre modul în care membrii GOT7 au discutat decizia lor de a părăsi JYP Entertainment timp de peste un an. El a mai spus că, deși au părăsit compania, au încă o relație bună cu Park Jin Young, iar BamBam chiar a mâncat recent cu el

Î: „Trebuie să fi vorbit mult cu membrii înainte de a decide să părăsiți JYP.”

R: „Am discutat asta timp de peste un an. La început, ne-am simțit cu toții un pic confuzi cu privire la unde ar trebui să mergem din acel punct . A fost prima dată când plecăm pentru noi toți. Am ajuns să luăm decizia care funcționează cel mai bine atât pentru GOT7, cât și pentru JYP. Oricum, am ajuns recent să stau la masă și să mănânc cu șeful (PD-nim) de la  JYP, nu cu mult timp în urmă.”

Park Jin Young i-a spus lui BamBam că va face întotdeauna parte din familia JYP și că ar trebui să colaboreze în viitor! Acest lucru l-a impresionat pe BamBam și a spus că nu va uita niciodată timpul petrecut la JYP Entertainment. 

Î: „Ce ai mâncat?”

R: „PD-nim mi-a cumpărat barbecue. El a spus: „Ești încă un membru de familie pentru JYP. Să lucrăm mai târziu la o colaborare.” Mi s-a părut încurajator. Este aproape ca și cum aș fi absolvit JYP și acum mă aventurez în lumea nouă. Acum, când sunt cu o agenție nouă, am prieteni noi. Dar nu voi uita niciodată, niciodată, rădăcinile mele la JYP.”

În ceea ce privește incidentele de pe rețelele de socializare, BamBam a spus că totul a fost o neînțelegere!

Î: „S-a vorbit puțin când ai șters fotografia ta cu JYP pe Instagram.”

R: „Oh, PD-nim nu m-a urmărit mai întâi – întâmplător. L-am întrebat despre asta în timp ce mâncam un grătar împreună. A spus că habar nu avea despre asta.. Nu este atât de priceput cu Instagram. Am șters poza pentru că mă simțeam cam amărât- și i-am spus asta. A râs atât de tare de mine. Așa că vreau să știe toată lumea acum, nu există niciun conflict acolo. Sunt întotdeauna și pentru totdeauna binevenit la JYP să mănânc la restaurantul organic pe care îl au acolo. Am acces nelimitat.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s