Hyungwon din MONSTA X va juca rolul principal al unui idol star în webdrama „Fly Again”

 

MONSTA X’s Hyungwon To Star In Web Drama Titled “Fly Again”

Cântăreț, dansator, DJ, model și actor – Hyungwon din MONSTA X dovedește din nou că este mai mult decât multitalentat!

Pe 8 iunie, agenția Starship Entertainment a  confirmat presei: „Apariția lui  Hyungwon în  web drama ‘Fly Again’ a fost confirmată.” Membrul MONSTA X va juca rolul unui star, Han Yo Han, serialul web tratând subiectul vieții de idol.

Nu este prima dată când adorabilul artist captivează publicul prin abilitățile sale de actorie și prin aspectul său vizual incredibil de pe ecrane. În 2015, Hyungwon, împreună cu colegii săi MONSTA X, au avut o apariție o în K-drama „High-End Crush„. De asemenea, grupul a jucat propriul rol într-o scenă din „Hit the Top” de la KBS2. În afară de acestea, el și colegii săi au apărut și în „Hello Mr. Right” și „Followers„, pentru a da doar câteva exemple. 

HYUNGWON

Hyungwon și-a evidențiat aspectul vizual incredibil și talentul de showman excepțional prin aparițiile sale solo la emisiuni. În special, el a făcut o apariție în emisiunea numită „Bad Papa„, difuzată în 2018.

Deși una dintre caracteristicile sale cele mai proeminente a fost în drama din 2017 intitulată ” Please Find Her.” Frumosul idol a adus la viață personajul lui Jeon Ik-Soo prin rolul său agitat și a obținut, de asemenea, recenzii extraordinare pentru interpretarea sa. 

Prin această dramă viitoare, membrul magnetic al trupei MONSTA X își va evidenția abilitățile de actorie și va arăta încă o dată de ce Hyungwon este unic.

 

Sursa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s