JYP Entertainment vine cu o declarație oficială după ce presupusa victimă a Liei din ITZY este eliberată de acuzații

JYP Entertainment vine cu o declarație oficială cu privire la acuzațiile de bullying împotriva Liei din ITZY.

În luna februarie, agenția a negat oficial acuzațiile că Lia ar fi batjocorit colegi în școală, și chiar dacă agenția a luat măsuri legale împotriva acuzatorilor, presupusa victimă a fost eliberată de acuzații pe 13 iunie. JYP Ent. a anunțat că ei nu vor lăsa situația așa cum este, plănuind să reinvestigheze cazul de defăimare.

Pe 15 iunie, JYP Entertainment a venit cu următoarea declarație oficială cu privire la această situație:

„Bună ziua, aici e JYP Entertainment.
Dorim să vă informăm poziția agenției referitor la situația în media a artistului Lia. Primele acuzații împotriva presupusei victime nu au fost împotriva lui A ca victimă a bullying-ului în școală, ci împotriva postărilor și comentariilor ce au fost clasificate ca malițioase, inclusiv și postările lui A.
1. Articolele citate au fost postate în mediul online mai mult de doi ani în urmă, în 2018, iar noi nu am putut afla cine a fost autorul original. De asemenea, ei nu s-au plâns în special de violență în școală. Compania operează un sistem care regular ia măsuri legale împotriva celor ce postează conținut malițios, pe cale le găsesc cu ajutorul fanilor ce raportează. În timpul acestui proces, articolele erau subiect pentru acțiune legală în decembrie 2020.
2. În timp ce poliția investiga cazul, a fost descoperit că patru din respectivele cinci postări au fost scrise de aceeași persoană cu nickname-uri diferite, a cincea postare fiind scrisă de o altă persoană. Însă, în timp ce poliția investiga cazul, pe un alt site a apărut o postare publicată de respectiva victimă, afirmând că este investigată de poliție. Autorul și cunoștințele lui s-au plâns că au fost batjocoriți în școală, dar apoi un alt cunoscut lor a publicat o postare în care a afirmat că nu consideră acel incident ca violență în școală și că nu pare a fi un mare lucru. De asemenea, persoana care a postat articolul original a tot continuat să-l șteargă și să-l posteze din nou.
3. După ce reprezentantul legal a prezentat plângerea și a acționat de partea Liei, poliția a adus acuzații celor două persoane ce au postat. Însă, printr-un interviu cu presa, poliția a renunțat la acuzațiile aduse lor, afirmând că nu au dovezi pentru a demonstra că conținutul articolelor este fals sau adevărat. Cu alte cuvinte, acuzațiile fiind înlăturate nu înseamnă că Lia va admite violența în școală. De aceea, artistul și compania plănuiesc să ceară poliției o nouă investigație pentru defăimare pe baza faptelor false. Și artistul, și compania vor să afle adevărul printr-o investigație și mai profundă.
Aceasta este pentru că noi considerăm că nu ar trebui să fie nici o victimă care a fost tratată pe nedrept, dar în același timp, nu ar trebui să fie nici victime ale informațiilor greșite.”

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s