Lai Kuan Lin este liber de contractul exclusiv cu agenția CUBE Ent.

Idolul pierduse primul proces pentru terminarea contractului său cu agenția CUBE Entertainment. 

La 17 iunie, cel de-al 48-lea birou civil al Curții Districtuale Centrale din Seul a ținut procesul final în cazul litigiului de anulare a contractului exclusiv de cântăreț/actor al lui Lai Kuan Lin împotriva CUBE Entertainment. 

În iulie 2019, Lai Kuan Lin a susținut că agenția CUBE Entertainment și-a transferat drepturile de gestionare către o agenție terță, chineză, fără permisiunea acestuia sau a familiei sale. Apoi a intentat un proces împotriva lui CUBE, solicitând anularea contractului său exclusiv de management.

În noiembrie 2019, Curtea Centrală din Seul a respins procesul Lai Kuan Lin și a decis în favoarea CUBE Entertainment, găsind dovezile inadecvate pentru a anula contractul exclusiv. Când partea lui Lai Kuan Lin a depus recurs la hotărârea instanței, recursul a fost respins. În schimb, celor două părți li s-a ordonat să-și rezolve problemele prin mediere. 

Cu toate acestea, s-a raportat luna trecută că Lai Kuan Lin și CUBE Entertainment nu au reușit să ajungă la un acord cu privire la disputa lor legală. Drept urmare, Curtea Centrală din Seul a ținut ședința de judecată finală cu privire la caz, pe premisa că juriul va pronunța o hotărâre ca răspuns la obiectivul principal din cazul reclamantului.

Curtea a declarat pe 17 iunie: „Contractul exclusiv dintre Lai Kuan Lin și CUBE Entertainment este anulat”, încheind formal bătălia juridică dintre cele două părți.

Nici Lai Kuan Lin, nici un reprezentant de la CUBE Entertainment nu s-au prezentat la acordarea sentinței.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s