6 cele mai cunoscute branduri de modă deținute de idoli k-pop

Modă

Idolii k-pop nu sunt doar talentați în domeniul muzicii și al dansului, ci au și o creativitate ieșită din comun!

Scena nu este suficientă pentru a consuma energia și creativitatea idolilor, iar din acest motiv mulți dintre ei se înclină spre lumea modei și a afacerilor. În topul de mai jos puteți vedea unele dintre cele mai cunoscute branduri de modă deținute de idoli k-pop.

6. Kiseop din U-Kiss: RDVZ

U-Kiss Kiseop

Kiseop s-a alăturat grupului de băieți U-Kiss în anul 2008 și a decis să încheie colaborările cu acesta în 2019. Fiind pasionat de modă, idolul a creat brandul RDVS în 2017 și a declarat că numele acestuia reprezintă abrevierea de la „Rendez Vous”.

Hainele sunt realizate într-un stil stradal cu inspirații Hip-Hop. Colecțiile artistului conțin haine unisex, dar și piese dedicate strict femeilor și bărbaților. Fiecare colecție este produsă în ediții limitate, iar prețurile sunt de aproximativ 50 $ ~ 55 $ (200 – 230 lei) pentru o bluză, 70 $ ~ 75 $ ( 290 – 310 lei) pentru pantaloni și aproximativ 100 $ (420 lei) pentru compleuri.

5. BM din KARD: STAYDIUMLA

BM la o conferință de presă

BM, cu numele real de Kim Matthew, a debutat ca artist k-pop în 2016 alături de grupul KARD, iar în 2019 și-a fondat propriul brand de modă intitulat STAYDIUMLA. Dacă accesați site-ul brandului veți putea observa că hainele sunt unisex și se găsesc în mărimi cuprinse între S și 4XL. La categoria de prețuri putem spune că artistul a ales să fie modest. Pentru un hanorac, spre exemplu, prețul mediu ar fi de 55 $ (230 lei), iar pentru un tricou – 25 $ ( 100 lei).

4. Donghae din Super Junior: Tempus Studio

Scrisorile Super Junior Donghae Writers către fanii în 3 limbi diferite

Super Junior a debutat în 2005, iar în prezent este unul dintre cele mai cunoscute grupuri din industria k-pop. Donghae a fost dintotdeauna atras de modă așa că a decis în 2018 să își deschidă, alături de fratele său, propriul magazin online intitulat Tempus Studio. Hainele vândute de acesta sunt unisex, iar prețul diferă în funcție de colecție. Unele piese vestimentare pot fi foarte scumpe însă altele se încadrează cu ușurință la categoria de haine accesibile.

3. Jackson din GOT7: Team Wang Design

Jackson Wang al lui GOT7 i-ar plăcea să învețe dialectul indian

Celebrul membru al grupului GOT7 și-a înființat propria agenție numită Team Wang. În cadrul acestei agenții, artistul se ocupă de muzică, producții muzicale și modă. Departamentul de modă a înființat un magazin online, de unde publicul poate cumpăra haine streetwear în ediție limitată. Prețurile sunt relativ costisitoare, o piesă vestimentară putând să ajungă la suma de 290 $ (1200 lei).

2. Baekhyun din EXO: Privé Alliance

EXO Baekhyun

EXO este considerat cel mai faimos grup de băieți din cadrul agenției SM Entertainment. Unul dintre membri grupului, Baekhyun, și-a înființat în 2018 propriul brand de modă intitulat Privé Alliance.

Privé Alliance este un magazin online, dar marca a avut și câteva magazine situate în New York, Los Angeles, Seoul, Tokyo și Hong Kong. Pe site-ul magazinului puteți găsi piese unisex în diferite mărimi și culori. Prețurile variază între 130$ ~ 150$ ( 540 – 620 lei) pentru costumele de stradă, iar piesele individuale au prețul de aproximativ 40$ (170 lei) pentru o bluză și de 95$ ( 395 lei) pentru pantaloni.

  1. G-Dragon din Big Bang: Peaceminusone

South Korean rapper G-Dragon arrives for the Chanel fashion show on January 24, 2017 during Paris Fashion Week. He starts serving in the army today. Photo: Alamy

G-Dragon, faimosul rapper din Big Bang, deține una dintre cele mai faimoase mărci de modă din Coreea de Sud. Peaceminusone are articole unice, creative, ce ies în evidență. Prețurile hainelor nu sunt fixe, acestea variază în funcție de modele, culoare și croială. Puteți urmări foarte ușor, totuși, variația de prețuri pe site-ul oficial al brandului.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s