Joy din Red Velvet discută despre debutul solo și fanii săi + altele

Red Velvet’s Joy Shares Thoughts On Solo Debut Album, Expresses Love For Fans, And More

Artista a participat recent la un pictorial elegant realizat de revista Singles!

Pentru ședința foto propusă, Joy din Red Velvet a îmbrăcat haine de la brand-ul britanic The Body Shop. Mai apoi, și-a etalat frumusețea orbitoare, reușind să realizeze o serie de fotografii impresionante.

După finalizarea ședinței, artista a vorbit despre modul în care a făcut un remake al unei melodii vechi. Joy a spus: „Eu am primit multă energie și putere datorită melodiei, dar și versurilor. Prin acestea, aș dori să transmit mai departe ceea ce am simțit eu. Am vrut să-mi exprim sentimentele și un mesaj important. Oamenii sunt mult mai prețioși decât considerăm noi și ne vom da seama târziu de asta”. Mai apoi, a adăugat: „Timp de trei luni, am muncit mult pentru albumul acesta și m-am concentrat asupra conceptului. Nu am uitat nici de coafură, machiaj și alte aspecte”.

În ultimul timp, Joy s-a ocupat cu diverse activități. A fost selectată pentru a deveni noul MC al emisiunii „Animal Farm”. Pe lângă asta, artista se pregătește să revină pe micile ecrane, apărând în viitoarea dramă „Just One Person” (titlu literal).

Joy a mărturisit: „Singura mea forță care mă ajută să realizez toate aceste lucruri este reprezentată de fanii mei. Chiar și acum, după ce abia am debutat, vreau să continui cu activitățile. Nu voi lua pauză încă”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s