Minyoung i-a mulțumit lui Taeyeon pentru că a susținut Brave Girls și înainte de succesul lor

Membra Brave Girls își arată gratitudinea față de Taeyeon, deoarece aceasta a sprijinit trupa chiar de dinainte de a fi pe val!

Brave Girls și-a schimbat recent soarta carierei odată cu succesul brusc al piesei din 2017, „Rollin”, dar sunt fani care au fost de partea grupului de fete de la Brave Entertainment de la început. În episodul din „Amazing Saturday” din data de 25 iunie, Boom a întrebat membrele dacă au vreun artist veteran care să le fi susținut în trecut, iar Minyoung a răspuns: „Da, Taeyeon, care este chiar lângă mine”.

Membra Girls’ Generation a părut jenată, în timp ce Minyoung a continuat: „În 2016, conceptul pentru melodia noastră, „Deepened”, a fost unul mai sportiv, purtam colanți. Eram puțin rușinate și ne-am pierdut încrederea în noi. Înainte de un spectacol muzical, am mers în sala de așteptare a lui Taeyeon pentru a o întâlni și a o saluta. Ea ne-a spus: ‘Ținutele voastre sunt atât de cool, iar cântecul vostru este cu adevărat grozav’, și ne-a înveselit. Am câștigat multă forță în acel moment”.

În ceea ce privește succesul sporit al trupei Brave Girls, membra Girls’ Generation a menționat: „Am fost foarte fericită. Mie îmi plăceau deja, așa că mă întrebam de ce oamenii și-au dat seama brusc, abia acum de valoarea lor”.

În altă ordine de idei, Brave Girls a revenit recent cu „Chi Mat Ba Ram” și vor promova în curând și cu melodia lor de pe album, „Pool Party”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s