Park Goon, un fost soldat, vorbește despre cum era Lee Seung Gi în Forțele speciale

El ex-soldado Park Goon comparte cómo era Lee Seung Gi en las fuerzas especiales

Se pare că un fost soldat îl laudă pe Lee Seung Gi pentru meritele sale din timpul serviciului militar.

În episodul din 27 iunie din emisiunea ”Master of the House” de pe SBS, distribuția și-a întâlnit noul profesor, care lucrează la Garda de Coastă din Coreea de Sud. Park Goon a fost invitat în acest episod și s-a dezvăluit că a fost un soldat profesionist care a debutat în lumea muzicii trot în anul 2019.

Park Goon și Lee Seung Gi au mărturisit că s-au cunoscut înainte în Forțele Speciale, unde actorul Lee Seung Gi și-a îndeplinit serviciul militar obligatoriu. La un moment dat, Park Goon, a vorbit despre cum era Seung Gi în armată: „A fost un soldat model și un soldat de elită. A primit cel mai mare scor la toate examenele fizice.”

Acesta a mai adăugat: „Am organizat odată un maraton de 10 kilometri (aproximativ 6,21 mile), la care au participat 1000 de oameni și s-a clasat în top 100. Cei care se aflau în top 100 erau sportivi profesioniști, dar Lee Seung Gi a reușit să se claseze printre ei. Potrivit ierarhiei militare, l-am numit sergent pe Lee Seung Gi, dar în viața civilă, îl voi trata ca pe un sunbae, având în vedere că a debutat cu 16 ani înaintea mea”.

Lee Seung Gi, despre care se știe că se mândrește cu timpul petrecut în armată, nu-și putea ascunde fericirea. El a spus: „Ori de câte ori organizam evenimente în armată, Park Goon era foarte popular. Are prezență scenică. Când am revenit la viața de civil, am fost surprins să-l văd pe fostul meu superior apărând la televizor și primind multă afecțiune din partea publicului. Când eram în armată, nu mi-am imaginat niciodată că va debuta ca solist.”

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s