CL vorbește despre noul album, viața sa de stagiară și altele

CL Talks About Her Upcoming Album, What She Would Tell Her Younger Trainee Self, And More

CL a participat la o ședință foto realizată de revista W Korea, iar apoi a avut ocazia de a-și împărtăși gândurile într-un interviu!

Când a fost întrebată cum și-a petrecut timpul în acești ani, artista a spus: „Cea mai recentă activitate a mea a fost aceea de a participa la producția noului meu album. De asemenea, am creat o echipă, numită „Very Cherry”. Dacă aș fi respectat planul meu inițial, albumul ar fi fost lansat anul trecut în noiembrie. După ce am început munca pentru revenire, mi-am dat seama că încă mai am multe lucruri de experimentat și învățat. După ce mi-am creat propria echipă, am descoperit o mulțime de lucruri noi. Aș vrea să lansez acest album vara aceasta. Titlul albumul este „Alpha

Mai apoi, CL a spus: „CL reprezintă un alter ego pentru mine. Am început să cred în asta în momentul în care am apărut pentru prima oară în fața publicului, adică în 2008. De aceea, pot susține faptul că începutul în a face ceva poate fi înspăimântător. Consider că numele meu reprezintă curajul. Pot fi capabilă să recunosc când sunt speriată, deși trec peste orice obstacol din viața mea. Dacă există acei oameni care îmi ascultă muzica, aș vrea să îi învăț să fie mult mai curajoși.”

Artista a mai precizat faptul că în anul 2019, când se pregătea de revenirea cu „In the Name of Love”, a simțit că și-a pierdut rutina. Aceasta a explicat: „Rutina respectivă era compusă din aceeași pași repetitivi. Mergeam în studio zilnic pentru a crea muzică, apoi urcam pe scenă și mă pregăteam pentru un spectacol. Nu-mi place să numesc această situație ca fiind o pierdere. Pentru mine, acel stil de viață era ca un fel de joc. A fi incapabilă să mă joc o vreme mi-a provocat o senzație rea, ca și cum aș pierde o jucărie prețioasă. Prin acest album, am reușit să-mi reiau rutina.”

Când a fost întrebată dacă ar vrea să se întoarcă în trecut, mai exact pe timpul când era stagiară, CL a spus că ar prefera prezentul. Apoi, persoana care s-a ocupat de interviu a întrebat: „Ce i-ai transmite lui CL din acea vreme? ”, la care a răspuns: „Ascultă-ți vocea interioară. Defapt nu! Vocea ta te minte adesea!”, iar apoi a râs adăugând: „Ceva de genul. Ascultă-ți inima!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s