Procuratura solicită condamnarea la 5 ani de închisoare pentru Seungri

Prosecution Requests 5-Year Prison Sentence For Seungri

În data de 1 iulie, a 25-a ședință a lui Seungri a avut loc la tribunalul militar, acesta fiind supus unui număr de 9 acuzații

Cele nouă acuzații sunt încălcarea legii privind pedeapsa agravată a unor infracțiuni economice specifice, încălcarea legii privind igienizarea alimentelor, delapidare, încălcarea legii privind cazurile speciale referitoare la pedeapsă, a infracțiunilor sexuale, jocuri de noroc obișnuite, tranzacțiilor valutare, medierea prostituției, achiziționarea de servicii de prostituție și instigarea specială pentru violență.

Seungri a respins toate acuzațiile, cu excepția încălcării legii tranzacțiilor valutare.

La ședința din 1 iulie, curtea militară a solicitat o pedeapsă de cinci ani de închisoare, împreună cu o amendă de 20 de milioane de won (aproximativ 17.650 dolari) pentru acesta. 

Procuratura militară a explicat: „Inculpatul a comis continuu infracțiuni pe parcursul mai multor ani. El a folosit femeile din Coreea pentru a intermedia prostituția față de investitorii străini pentru câștigul său financiar personal și, de asemenea, a întreținut relații cu ele prin intermediul jocurilor de noroc. Deși inculpatul a obținut cel mai mare profit din aceste infracțiuni, el nu reflectă pentru infracțiunile majore și nu își asumă responsabilitatea asupra celorlalți, în timp ce susține că nu este implicat.”

Sentința finală va fi stabilită de instanță dată viitoare. Rămâneți cu noi pentru viitoare detalii!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s