Membrii BTOB discută despre competiția „Kingdom” și dorința de a fi mai buni + altele

BTOB Opens Up About “Kingdom,” Dreaming Of Becoming The Best, And More

În recentul pictorial realizat de revista Beauty Plus, băieții din BTOB au avut ocazia de a discuta despre competiția „Kingdom: Legendary War!”

BTOB este un grup K-pop care se află în lumina reflectoarelor de aproximativ 10 ani. Recent, idolii au participat la competiția „Kingdom: Legendary War”, fiind seniorii celorlalte trupe participante. În ciuda presiunii provocate de probele dificile, băieții au împărtășit faptul că au avut multe lucruri noi de învățat din această experiență valoroasă.

Minhyuk a dezvăluit faptul că el a fost acela care a încercat să-și convingă colegii să participe în cadrul emisiunii. Acesta a spus: „Am crezut că va fi o oportunitate perfectă să arătăm o nouă latură a grupului. Am avut multă încredere în colegii mei. Personal, i-am convins pe aceștia să accepte provocarea. La fel s-a întâmplat și cu agenția noastră. Mi-au mai plăcut mult și comentariile fanilor, după ce și-au dat seama că trupa BTOB poate fi bună în diverse domenii”.

Pe de altă parte, Changsub a mărturisit faptul că inițial era împotriva deciziei de a participa la „Kingdom”. A spus: „La început, am avut multe gânduri negative cu privire la înscrierea noastră la competiție. Am simțit că nu va fi nimic de câștigat, ci doar de pierdut. La primele probe nu am avut deloc emoții, însă finala m-a emoționat mult. Am devenit din ce în ce mai implicat în acest program de televiziune, cu timpul.”

Între timp, Eunkwang a discutat despre cunoștințele sale acumulate cu trecerea anilor: „Pentru că au trecut deja 10 ani, am învățat într-un final să fac diferența dintre mine în fața camerelor de filmat și personalitatea mea în spatele acestora. Știu că publicul și echipa de filmare îmi iubește latura din fața camerei, însă am momente când nu îmi doresc să fiu acea persoană. Au existat situații când nu eram capabil să mă detașez de aceste două laturi ale mele, iar ca urmare, m-am forțat să fiu cine nu eram cu adevărat. Dar, am reușit să le separ, iar acum sunt mult mai confortabil cu imaginea mea.”

Mai apoi, a adăugat: „Scopul meu este să devin din ce în ce mai bun. Visul meu este să ajung chiar mai bun decât sunt cei din BTS.”

La final, Peniel a reflectat asupra modului în care se schimbă în prezența grupului său. Artistul a spus: „Eu vin din Chicago. În general, oamenii de acolo nu prea acordă atenție persoanelor care se află în jurul lor. Când sunt cu cei din BTOB, devin mai precaut. Simt că trebuie să fiu atent la tot ce se întâmplă cu ei.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s