Fanii sunt entuziasmați de noile poze cu Rosé și Jennie din BLACKPINK cu gemenele DJ Simi & Haze + posibila nouă muzică!

Se pare că Jennie și Rosé lucrează împreună cu gemenele DJ Simi și Haze!

În data de 4 iulie, pe contul de Instagram a lui Simi și Haze au fost încărcate noi fotografii cu Jennie și Rosé din BLACKPINK. Din ce putem vedea, cele 4 fete s-au distrat într-o sală de jocuri arcade. Au fost văzute fiind fardate neon toate la fel, ceea ce ar putea fi un indiciu pentru o viitoare lansare. 

Anterior, un reprezentant de la YG Entertainment a confirmat că Jennie și Rosé lucrează în prezent în Statele Unite pentru a lansa muzică nouă. Cu toate acestea, reprezentantul nu a dezvăluit nimic mai mult despre detalii. 

Ca să nu mai vorbim, fanii foarte entuziasmați de acest lucru! Câteva comentarii de pe internet au fost: „Acel machiaj neon, totuși”, „Oare ce fel de melodii pregătesc?”, „Va fi o lansare excelentă, cu siguranță”, și multe altele.

Simi și Haze Khadra sunt un duo DJ gemene americane-palestiniene, care nu sunt renumite doar pentru muzica lor, ci și pentru stilul de viață și modă.

Sursa

Un gând despre „Fanii sunt entuziasmați de noile poze cu Rosé și Jennie din BLACKPINK cu gemenele DJ Simi & Haze + posibila nouă muzică!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s