Top 10 actori coreeni care au debutat ca modele

Trecerea de la modeling la actorie este o schimbare destul de populară și adesea, regizorii de casting privesc favorabil modelele care au exact tipul de vizual pe care îl caută.

În industria coreeană de divertisment, actorii provin din diverse domenii. Unii  au fost actori-copii, alții au fost idoli. De asemenea, nu este neobișnuit ca actorii să își schimbe complet cariera.

Acestea fiind spuse, iată 10 actori coreeni care au început ca modele și sunt acum actori de mare succes.

Lee Soo Hyuk

Actorul din K-drama „Doom at Your Service” a fost inițial un model și încă unul foarte renumit și la fel de respectat. El chiar l-a inspirat pe următoarea persoană din această listă să urmeze o carieră în modelling, pentru că era atât de cool pe pasarelă. 

Jang Ki Yong

Jang Ki Yong a menționat într-un interviu că a fost inspirat să devină model văzându-l pe Lee Soo Hyuk defilând. Cu alte cuvinte, Lee Soo Hyuk a fost modelul său care l-a inspirat să părăsească orașul Ulsan și să se mute la Seul pentru a-și urmări visele. În cele din urmă, a fost distribuit în drama SBS „It’s Okay, That’s Love” și nu a mai  privit înapoi de atunci.

Nam Joo Hyuk

Unul dintre cei mai căutați și populari actori din industrie, Nam Joo Hyuk a fost, de asemenea, la fel de popular în lumea modelelor. A defilat pe unele dintre cele mai prestigioase podiumuri ale modei și era deja un nume consacrat înainte de a debuta ca actor.

Kim Woo Bin

Kim Woo Bin este cu adevărat unul dintre cei mai îndrăgiți actori din industria coreeană de divertisment, fiind cunoscut pentru capacitatea sa de a-i face pe spectatori să râdă și să plângă cu el. Acesta ș-a început cariera ca model în 2008 și la scurt timp a debutat ca actor cu „Drama Special – White Christmas”.

Lee Jong Suk

Lee Jong Suk este unul dintre cei mai bine plătiți actori de astăzi, dar inițial și-a început cariera în modelling la vârsta de 16 ani. De fapt, a fost atât de bun încât a ajuns să fie muza a câțiva designeri renumiți.  După aproximativ cinci ani de activitate în modă, el a debutat ca actor.

Byeon Woo Seok

Impresionantul și chipeșul Byeon Woo Seok arată, fără îndoială, ca un model, dar la fel ca personajul său din K-drama „Record of Youth„, el este modl în viața reală! Cu toate acestea, în cazul său, el a dorit întotdeauna să fie actor, dar s-a întâmplat să debuteze mai întâi cu modelingul.

So Ji Sub

Actorul So Ji Sub și-a făcut debutul pe pasarelele de modă în anul 1995 și chiar de la început, toți ochii au fost ațintiți asupra lui. A avut ocazia de a începe cariera după ce a câștigat un concurs de modelling și, la scurt timp, a început să joace. El a fost întotdeauna popular pentru modul în care arată fizic, având o contituție solidă, și asta l-a ajutat în viață să obțină roluri semnificative.

Song Seung Heon

Song Seung Heon a debutat ca model în același timp cu So Ji Sub, în 1995, dar a făcut tranziția la actorie mai devreme decât el, adică în 1996. Este este cunoscut și pentru faptul că este unul dintre primii actori care au făcut tranziția din industria modelelor în industria de divertisment coreeană.

Lee Kwang Soo

Nu este surprinzător faptul că unul dintre cei mai îndrăgiți actori / comedianți din Coreea de Sud, Lee Kwang Soo, popular pentru show-ul epic de varietăți „Running Man”, și-a început cariera ca model. La urma urmei, cu înălțimea sa de invidiat, activitatea de model devine o alegere naturală în carieră. Dealtfel, acesta a început să modeleze în al doilea an de liceu.

Kim Young Kwang

Un alt actor cunoscut pentru fizicul său de zeu, Kim Young Kwang a fost model în primele etape ale carierei sale. După ce a debutat ca model în 2006, a devenit primul model asiatic care a urcat pe podiumul de prezentare de modă la spectacolul Dior Homme în 2008! În același an, probabil în urma succesului său ca model, el a debutat ca actor.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s