Băieții din WEi prezintă o evoluție puternică la emisiunea „Immortal Songs”

Watch: WEi Showcases Passionate Performance And Strong Competitive Streak On “Immortal Songs”

Se pare că băieții din WEi sunt gata să impresioneze cu spectacolele lor puternice!

În data de 10 iulie, emisiunea „Immortal Songs” susținută de cei de la KBS au organizat o ediție specială intitulată „Summer Gayo Daejeon”, având ca invitați pe persoanele de la „Gayo Top 10” și „Music Bank”. „Gayo Top 10” a fost o emisiune care a fost difuzată între anii 1981-1998. Mai apoi, „Music Bank” i-a luat locul.

Această ediție specială de vară va fi împărțită în două părți, iar gama întreagă de interpreți va fi compusă din: Hyun Jin Young, Goo Jun Yeop (DJ Koo), Park Sang Min, Lee Ki Chan, Hong Kyung Min și NRG de la „ Gayo Top 10”, Go Yoo Jin, Changmin din 2PM, Shin Seung Tae & Jiha, trupa WEi, N.Flying, HYNN.

Prima rundă a fost între membrii grupului WEi și Park Sang Min. Park Sang Min a dezvăluit faptul că a debutat în anul 1993, șocând băieții din WEi, care nici nu erau născuți pe atunci. Jang Daehyeon este cel mai vechi membru al WEi, care este născut în 1997. Park Sang Min a spus: „Eram în armată în acea perioadă.” Fiind foarte competitivi, WEi au spus că nu se vor da bătuți, iar liderul lor, Jang Daehyeon a spus: „Dacă nu câștigăm măcar o dată, voi înceta să mai fiu lider.”

Pentru spectacol, băieții s-au prezentat cu melodia „Passion” de la Seven. Evoluția lor puternică a fost exact pe placul publicului. O puteți urmări mai jos!

Mai apoi, Park Sang Min a cântat piesa „You In My Arms” de la Yoo Jae Ha. Totuși, băieții din WEi au reușit să câștige runda. Au mărturisit: „Este prima oară când câștigăm ceva într-o competiție!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s