BTS evoluează pentru prima dată cu “Permission to Dance” la emisiunea “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”

Trupa BTS a apărut din nou la show-ul celebrului realizator american Jimmy Fallon.

În această săptămână, BTS intenționează să facă o apariție specială timp de 2 zile la emisiunea nocturnă a postului american  pentru a-și trata fanii americani (și fanii din întreaga lume) cu un conținut de revenire interesant. Pe 13 iulie, BTS a salutat pe gazda de la „The Tonight Show”, Jimmy Fallon, printr-un chat online, cu o uriașă energie pozitivă, sărbătorind lansarea CD-ului  „Butter”!

În primul rând, BTS și-a arătat reacția după ce a aflat că „Butter” este numărul 1 în topul Billboard „Hot 100” pentru a șaptea săptămână consecutiv. Băieții l-au surprins și pe Jimmy Fallon mărturisind că, deși au lucrat cu Ed Sheeran la muzică de două ori deja, nu l-au întâlnit niciodată în persoană!

Mai mult, BTS s-a distrat uitându-se la o fotografie surprinzătoare a lor de acum 8 ani, apoi și-a petrecut timpul admițând sau respingând câteva zvonuri pe internet despre ei înșiși.

În cele din urmă, dar nu în ultimul rând, BTS a lansat prima și mult evoluție TV a piesei lor de revenire „Permission to Dance” exclusiv pentru publicul emisiunii „The Tonight Show”! Urmăriți toate momentele de recapitulare din #BTSonFallon ziua 1, mai sus și mai jos!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s