Yoo Jae Suk semnează un contract oficial cu Antenna!

Yoo Jae Suk Officially Signs With Antenna

Yoo Jae Suk va fi manageriat oficial de acum  de către agenția Antenna.

Pe 14 iulie, Antenna a dezvăluit că au semnat un contract exclusiv cu Yoo Jae Suk. Compania a comentat: „În calitate de MC național și comediant național, Yoo Jae Suk s-a provocat întotdeauna la lucruri noi și și-a lărgit granițele cu gândurile și pasiunea serioasă despre conținut. Vom depune toate eforturile posibile pentru a-i oferi sprijinul deplin, astfel încât acesta să poată continua să facă față noilor provocări din atmosfera liberă și veselă de la Antenna. Vă rugăm să arătați dragostea și sprijinul vostru neschimbat pentru Yoo Jae Suk.”

Yoo Jae Suk și-a împărtășit gândurile despre aderarea la agenție: „Sunt încântat și fericit că mă alătur colegilor mei pe care îi cunosc de multă vreme. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare lucrurile distractive pe care le vom desfășura împreună.”

Antenna este o companie fondată de muzicianul Yoo Hee Yeol și găzduiește în prezent artiști precum Jung Seung Hwan, Sam Kim, Jukjae, Kwon Jin Ah, Lee Jin Ah, Jung Jae Hyung etc.. M Company a lui Kakao Entertainment a achiziționat recent o parte din acțiunile Antennei, lansând un parteneriat între companii. Este pentru prima dată când un artist din afara industriei muzicale se alătură companiei.

Antenna a explicat că decizia de a-l recruta pe Yoo Jae Suk a fost puternic influențată de înțelegerea reciprocă a ambelor părți cu privire la viziunea și filosofia Antenna de a răspândi o influență pozitivă asupra întregii industrii prin asumarea liberă a provocărilor cu artiști talentați. Yoo Jae Suk a mai spus că a discutat despre viziunea companiei cu CEO-ul Yoo Hee Yeol, care și-a construit o încredere profundă într-o perioadă lungă de timp și a decis să aibă un nou început cu Antenna, deoarece a fost de acord cu abordarea liberală a companiei în care talentul și unicitatea artistului este valoarea de bază.

Odată ce Yoo Jae Suk se alătură companiei, Antenna va începe să le ofere modalități artiștilor săi să participe activ la procesul de planificare a noilor proiecte și să se extindă în noi domenii. Antenna intenționează să dezvăluie conținut nou care creează sinergie între muzică și spectacole de varietăți.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s