Soyeon din (G)I-DLE susține prima sa evoluție solo și vorbește despre cariera sa

Watch: (G)I-DLE’s Jeon Soyeon Performs “LION” Solo + Shares Ultimate Goal As An Artist

Soyeon din (G)I-DLE și-a făcut prima sa evoluție solo în cadrul emisiunii „Yoo Hee Yeol’s Sketchbook”!

În cadrul ultimului episod al show-ului de televiziune difuzat de KBS 2TV, cântăreața a interpretat noua sa piesă solo, intitulată „BEAM BEAM”, iar apoi a discutat despre aspirațiile sale ca artistă.

Explicând mesajul din spatele primului ei album ca solistă, „Windy”, aceasta a împărtășit: „Mi-am dorit în sinea mea să trăiesc fiind liberă, asemenea vântului. Am început să apar în cadrul programelor de supraviețuire la vârsta de 19 ani și am debutat când aveam 21. Din acest motiv, consider că nu am avut multă libertate. Așa că am decis să mă gândesc la mine.

De asemenea, artista a vorbit și despre realizarea viselor ei din copilărie, dar și despre faptul că este inspirată de alți artiști, precum CL și G-Dragon din BIGBANG. Aceasta a spus: „Când am fost la școală, oamenii mereu m-au întrebat despre visul meu de viitor. Le-am spus mereu că îmi doresc să devin liderul unui grup de idoli și să produc propria mea muzică. Spuneam asta, deoarece artiștii mei preferați m-au inspirat să îmi doresc același lucru. În prezent, sunt lider al grupului (G)I-DLE. Se pare că lucrurile pe care mi le-am dorit, s-au adeverit. ”

Apoi, artista a adăugat: „Ultimul meu vis este să ajung pe locul 1 în acest sfârșit de an. Chiar îmi doresc să realizez acest lucru o dată în viața mea.”

 

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s