Shotaro din NCT discută despre reacția sa când a intrat în trupă, fanii săi + altele

NCT’s Shotaro Shares His Reaction To Hearing He Was Joining The Group, How He Wants His Fans To See Him, And More

Shotaro din NCT a avut ocazia de a participa la un pictorial realizat de revista Vogue Korea!

În data de 21 septembrie, 2020, cei din NCT au anunțat public faptul că Shotaro se va alătura trupei. În cadrul interviului, artistul a fost întrebat care a fost reacția sa când a aflat vestea. Acesta a răspuns: „Exersam împreună cu Sungchan, care a intrat și el de asemenea în grup. Într-o zi, un angajat al companiei ne-a sunat și ne-a dat câteva detalii despre grupul NCT. Mai apoi, ne-a spus că începând din acea zi, vom face parte din ea! În acel moment mi-a bătut inima cu putere și m-am întrebat dacă e adevărat de repetate ori. Chiar nu mi-a venit să cred. Înainte de a veni în Coreea, am avut ocazia de a participa la un spectacol al trupei NCT 127 în Japonia. M-am gândit că acei oameni vor fi o sursă de inspirație pentru mine. Când am aflat vestea, mi-a fost teamă, deși eram fericit, deoarece eu voi susține spectacole pe scenă alături de cei pe care i-am văzut!”

Prima prestație pe care a interpretat-o Shotaro a avut loc în data de 12 octombrie 2020, unde grupul a cântat piesa de revenire „Make A Wish (Birthday Song)”. Când a fost întrebat cum s-a simțit în acel moment, a spus: „Eram atât de anxios încât credeam că voi plânge. Era prima oară pentru mine, iar membrii păreau atât de obișnuiți cu astfel de lucruri. Eram îngrijorat, deoarece puteam greși oricând. Am fost foarte trist pentru că fanii nu au putut fi prezenți fizic acolo, din cauza pandemiei. Abia așteptam să evoluez în fața lor.”

Mai apoi, a fost întrebat despre modul în care vrea să fie privit de fani. Shotaro a răspuns: „Vreau să fiu văzut ca cineva cu potențial! Încă nu am arătat tot ce pot. Nu am avut multe ocazii să stau pe scenă, iar asta mă face să încerc diverse concepte pentru show-uri. Trebuie să depun mult efort ca fanii să stea cu ochii pe mine.”

Mai apoi, idolul a vorbit despre aspectele pozitive pe care le poate dobândi un cântăreț: „Să fii idol este o meserie care face oamenii fericiți. Există numeroși oameni care sunt influențați pozitiv de muzica noastră. Mă bucur că am ocazia de a susține aceste persoane și îmi doresc să continui acest drum.” Legat de aspectele negative, a comentat: „Este distractiv să te afli pe o scenă, însă există mereu o anume povară pentru a face acest lucru posibil. Interpretarea trebuie să fie perfectă. Exersez mult, întocmai pentru a nu eșua.”

Deoarece mama sa iubea dansul, a decis să îl ducă pe tânărul Shotaro în vârstă de cinci ani la o academie de dans. Când a fost întrebat despre această amintire, idolul a spus: „Mama mi-a spus de acest lucru. Eram prea tânăr ca să îmi aduc aminte. Nu m-am limitat doar la acea academie. Am fost în multe astfel de locuri timp de 10 ani, unde am învățat multe genuri de dans. ”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s