Top 20 cele mai îndrăgite artiste din 2021

wheein

Aceste artiste sunt unele dintre cele mai îndrăgite vedete din Coreea de Sud!

Cu voci minunate, personalități energice și trăsături care se încadrează, sau nu, în standardele de frumusețe coreene, aceste artiste stau în capul listei artistelor ce au reușit să le capteze atenția coreenilor.

Urmăriți topul acestora mai jos!

20. CL

CL a făcut parte din 2NE1 din 2009 până în 2017. După desființarea grupului, aceasta s-a concentrat pe cariera sa solo și pe actorie. În prezent, artista lucrează la lansarea primului ei album solo complet intitula „Alpha”.

CL

19. Naeun

Naeun face parte din Apink încă din 2011. Pe lângă vocea unică pe care o deține, ea este renumită si pentru rolurile bine jucate în dramele „ Cinderella and Four Knights”, „Dinner Mate” și „Gamsung Camping”.

Na Eun

18. Ailee

Aille este o compozitoare și cântăreață de origine americană în vârstă de 32 de ani. Aceasta este recunoscută pentru vocea sa caldă, dar și pentru talentul impresionant de a scrie cântece.

Ailee

17. BIBI

BIBI a intrat în industria kpop în 2017 după ce Yoo Mirae a descoperit-o pe SoundCloud. Artista este îndrăgită de coreeni pentru diversitatea pe care reușește să o aducă în domeniul muzicii, dar și pentru stilul și aspectul său unic.

bavetă

16. Seulgi

Seulgi este membră a grupului de fete Red Velvet. Aceasta este renumită nu doar pentru aspectul frumos al feței, dar și pentru vocea incredibilă pe care o are. De asemenea, artista mai poartă și numele de „mașină de dans” datorită faptului că reușește să execute orice coregrafie fără dificultate.

seulgi

15. Taeyeon

Aceasta face parte din grupul de la SM Entertainment, Girls Generation (SNDS), încă din anul 2007. Aspectul ei drăguț, alături de talentul minunat pe care îl are i-a făcut pe coreeni să o îndrăgească.

Taeyeon

14. Jessi

Jessi, pe lângă vocea răspicată cu care se poate lăuda, deține un simț al umorului ieșit din comun. Este considerată una dintre cele mai talentate, directe și sincere femei din industria k-pop, iar acest lucru a reușit să o poziționeze în acest clasament.

Jessi 2021

13. Wheein

Wheein din MAMAMOO este cunoscută pentru vocea sa puternică și pentru senzualitatea pe care reușește să o emane pe scenă fără pic de efort. Aceasta și-a început cariera solo în 2019 cu melodia „Easy”.

wheein

12. Tzuyu

Tzuyu s-a născut în Taiwan și face parte din grupul de fete TWICE. Aceasta este renumită pentru prezența sa scenică înnăscută. De asemenea, mulți coreeni îi apreciază și silueta zveltă ce iese în evidență printre colegele sale de trupă.

Tzuyu (stele populare feminine Kpop-2021

11. Sana

Sana face parte, la fel ca Tzuyu, din TWICE și este de naționalitate japoneză. Aceasta este renumită pentru aspectul ei tineresc, blând și gingaș.

SANA (stele populare feminine kpop-2021

10. Solar

Solar este cea mai în vârstă membră a grupului MAMAMOO, însă, acest lucru nu o oprește din a radia pe scenă. Aceasta este cunoscută pentru vocea puternică și stabilă pe care o are, dar și pentru numele de scenă cam neobișnuit.

solar Popular Female Kpop Stars-2021

9. Momo

Momo este membră a grupului TWICE și a fost născută în Japonia. Fanii o îndrăgesc pentru vocea și mobilitatea sa, dar și pentru înfățișarea drăguță și pură pe care o emană.

MOMO Popular feminin Kpop Stars-2021

8. Sunmi

Sunmi este o artistă solo ce se află sub agenția  JYP Entertainment. Aceasta este renumită pentru conceptele îndrăznețe pe care le abordează, dar și pentru aura încrezătoare pe care o emană.

sun mi 2021

7. Chungha

Chungha a debutat solo în 2017, iar de atunci continuă să uimească publicul larg. Vocea sa și prezența scenică de care dă dovadă sunt greu de comparat. Aceasta a câștigat rapid dragostea publicului coreean și se pare că cercul ei de fani se mărește de la o zi la alta.

Stele populare feminine Kpop Chungha-2021

6. Jeon Somi

Somi a debutat solo cu melodia „BIRTHDAY”. Tânăra artistă este cunoscută pentru trăsăturile sale diferite și pentru conceptele puternice pe care le abordează.

JEON SO MI

5. IU

IU este una dintre cele mai îndrăgite personalități coreene. Ea nu este doar cântăreață, ci și actriță. IU este cunoscută pentru rolurile din unele dintre cele mai populare drame din toate timpurile, cum ar fi „Scarlet Heart”, „Hotel Del Luna” și „Mister”.

Iu Popular feminin Kpop Stars-2021

4. HyunA

HyunA a făcut parte din grupul de fete 4Minute. Aceasta este o artistă îndrăzneață ce abordează adesea concepere sexy și intimidante. Coreeni o apreciază pentru încrederea de sine și pentru perseverența sa.

Hyuna

3. Hwasa

Membra MAMAMOO este una dintre cele mai controversate femei din industria k-pop. În ciuda faptului că nu se încadrează în standardele de frumusețe coreene, aceasta nu ezită în a aborda concepte sexy și senzuale. Hwasa strălucește pe scenă, fără dar și poate.

Hwasa

2. Rose

Rose este vocalistul principal din BLACKPINK. Aceasta este îndrăgită pentru vocea sa caldă, dar și pentru personalitatea drăgălașă și energică. Aspectul ei este, de asemenea, apreciat de publicul larg, aceasta fiind lăudată constant pentru trupul zvelt și talia mică pe care o are.

Trandafir

1. Jennie

Primul loc în inimile coreenilor îl are Jennie. Aceasta este o membră a grupului BLACKPINK și a atras atenția asupra sa datorită înfățișării de „ghepard” pe care o are. Pe lângă trăsăturile superbe ale artistei, ea deține un talent imens și reușește să iasă în evidență pe scenă.

jennie

Ce părere aveți despre acest top? Ce artistă ați mai adăuga aici?

Sursa

Un gând despre „Top 20 cele mai îndrăgite artiste din 2021

  1. Nariko-Holy

    CL cred ca ar fi trebuie sa ocupe in loc mai bun. Oricum imi place foarte mult top-ul si aproape toate artistele mele preferate sunt in el

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s