Presupusa victimă a agresiunii săvârșite de Lia vine cu noi informații despre caz și spune că cei de la JYP investighează trecutul membrei ITZY

Persoana care a acuzat-o de agresiune școlară pe Lia din ITZY a actualizat publicul cu o nouă postare în mediul online privind situația.

Persoana A, care a fost achitată după ce a postat online un mesaj în care o acuza de bullying pe Lia, a încărcat o nouă postare. În data de data de 27 iulie, pe un forum online, a fost publicată o scrisoare cu titlul „Eu sunt persoana care a postat despre actele de violență din școală săvârșite de membra ITZY, Lia”.

Aceasta a scris: „Eu sunt persoana care a postat articolul despre comportamentul violent din școală al lui Lia. M-am gândit mult dacă să postez sau nu acest lucru, pentru că știu că poate fi ceva pe care unii oameni l-au uitat sau de care nu vor să știe, deși tot ce îmi doream era ca ea să își ceară iertare, dar mă simt frustrat când o văd pe Lia activând ca artist fără să dea nicio explicație pentru faptele sale. Ea îmi apare chiar și în coșmaruri, însă se pare că toată lumea a înțeles greșit unele părți, așa că am decis să clarific lucrurile prin această postare”.

Persoana a continuat: „În primul rând, cei care au scris că au fost agresați am fost eu și încă un prieten, B. Nu ne cunoșteam, dar am luat legătura după ce fiecare dintre noi a postat online. Amândoi am fost investigați de poliție și am cooperat cu ofițerii pentru ca procesul să decurgă bine. Poliția mi-a spus să adun cât mai multe declarații de la prieteni și cunoscuți care să demonstreze că am fost agresat. Nu am menționat asta, dar un prieten care a fost și el victimizat și un altul care putea dovedi că am suferit un abuz au trimis ambii declarații poliției”.

Presupusa victimă a declarat că tot ce vrea este o scuză din partea agresoarei, scriind: „La început, a trebuit să demonstrez că am fost agresat și mi-a fost greu să-mi amintesc evenimentele prin care am trecut, așa că, după anchetă, le-am spus că ‘și dacă acest caz va fi mușamalizat, nu mai vreau să fac nimic altceva’ și că ‘îmi doresc doar să își ceară scuze’. Tot ce am primit în schimb a fost o cerere de reinvestigare din partea companiei JYP. Când am vorbit cu detectivul care se ocupa de caz, el mi-a dezvăluit că după ce cei de la  JYP au lansat o declarație cu privire la reinvestigare, aceștia tot nu au făcut o cerere separată pentru anchetă”.

Ulterior, persoana care a acuzat-o pe Lia de agresiune a primit de știre că managerul grupului ITZY i-a chestionat pe cei din jurul său pentru a afla cum era Lia pe când era în școala gimnazială. Aceasta a menționat: „Apoi, luna trecută, un alt prieten m-a contactat și mi-a spus că managerul trupei ITZY a luat legătura cu mai mulți prieteni care au absolvit școala gimnazială Shinsong, pentru a vedea cum se comporta Lia pe atunci. În data de 18 iunie, un detectiv l-a contactat pe prietenul A și i-a spus că avocatul lui Lia ar dori să se întâlnească cu noi amândoi. Nu am vrut să ne pripim, așa că le-am spus că vrem să primim scuze direct din partea lui Lia”.

A continuat: „Mai târziu, pe data de 21 iunie, am primit, prin intermediul detectivului responsabil, cartea de vizită a directorului Diviziei 2 de artiști de la JYP. La data de 2 iulie, mi-am adunat curajul necesar de a suna, cu număr anonim, la numărul de contact și am înregistrat apelul. I-am întrebat de ce vor să se întâlnească acum cu noi, dar au evitat să răspundă și au cerut să ne întâlnim personal pentru a vorbi. Le-am spus că, dacă nu primim scuze personal de la Lia, atunci nu vrem să negociem cu ei. Au zis că vor lua această variantă în considerare cât de mult se poate și ne-au sugerat să ne întâlnim personal pentru a vorbi doar, mai întâi”.

Anterior, o postare a fost încărcată pe internet în care se susținea că un celebru idol feminin a comis violență și agresiune școlară. JYP a răspuns atunci prin negarea acuzațiilor făcute în declarație, dar presupusa victimă a agresiunii a fost ulterior absolvită de toate acuzațiile de defăimare. Cei din JYP au actualizat apoi cu un răspuns în care au declarat că vor solicita o reinvestigare a cazului.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s