Mina (ex-AOA) a fost transportată la spital după o încercare de sinucid

Potrivit unei surse de media din 29 iulie, Mina, fosta membră AOA, a fost transportată la spital după o încercare de sinucid.

Sursa a declarat că Mina a fost găsită acasă la ea în dimineața zilei de 29 iulie, de către o cunoștință, care a decis să o viziteze după de ea nu a răspuns la câteva apeluri. Serviciul 119 a fost apelat de îndată ce Mina a fost găsită.

La moment, Mina a primit tratamentul pentru pierdere excesivă de sânge și se recuperează la spital.

sursa: allkpop

9 gânduri despre „Mina (ex-AOA) a fost transportată la spital după o încercare de sinucid

  1. Morino

   Cum adică? De ce să nu aibă voie? Doar suferă foarte mult și vrea să-și exprime suferința într-un fel, de exemplu pe instagram. De ce să nu aibă acces la social media? A făcut vrun rău la cineva postând mesaje sau fotografii? Suferă, toate s-au adunat în ia și acum a răbufnit. Cred că prin mesajele și fotografiile acelea, vrea doar să-și arate suferința, iar oameni să o încurajeze, să-i dea speranță să treacă peste. Nu este o personă nebună și nu a făcut rău nimănui ca să nu i se permită accesul la social media! Și dacă te-ai referit la faptul că nu-i face bine să posteze, tot este urât ce ai spus, o spui de parcă este un om nebun, care nu ar trebui să aibe acces la internet. Unde este compasiunea pentru o persoană care se află în suferință?

   Apreciază

   Răspunde
   1. Aria

    girlie you didnt get the point. social media ii face rau. sa nu crezi ca sunt doar fani acolo care ii scriu mesaje frumoase. sunt oameni care vor dovezi, sunt oameni care inca sunt fani jimin, nu stiu in ce lume traiesti dar nu e totul roz, poate sa strige dupa ajutor la terapie. sns ii agraveaza starea

    Apreciază

    Răspunde
    1. Morino

     De ce ești atât de agresivă? Nu am spus niciodată că sunt numai fani acolo, sunt și persoane rele și persoane care vor dovezi etc., dar sunt și câțiva care o vor încuraja. Oameni sunt diferiți, unii chiar vor să-și exprime durerea și apelează la rețelele de socializare fiindcă vor să știe cât mai multe persoane cu ce se confruntă și să arate că nu sunt mereu fericiți, așa cum cred unii. Și nu trebuie să-mi spui tu că lumea nu e roz, știu foarte bine asta, poate mai bine ca tine. Cred că face terapie, dar cum spuneam, unele persoane simt nevoia să-și exprime durerea, să știe lumea. Și știu că rețelele de socializare pot să-i facă rău, dar persona la care am răspuns cu mesajul la care tu ai dat replică, s-a exprimat foarte urât, ca și cum ia este o nebună, care nu ar trebui să aibă acces, înțelegi?

     Apreciază

     Răspunde
 1. Pingback: Mina, ex-AOA, șterge toate postările de pe Instagram și dezvăluie o poză cu ea în timp ce trage cu arma | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s