Internauții sunt furioși pe Mnet pentru că au insultat un idol veteran cu scopul de a crește audiența emisiunii „Girls Planet 999”

Internauților nu le vine să creadă că Mnet repetă în mod ostentativ aceleași tactici folosite în timpul seriei sale anterioare „Produce” și pentru noul său program de supraviețuire, „Girls Planet 999”.

Mai devreme, pe data de 30 iulie, Mnet a dezvăluit un clip video de previzualizare pentru viitoarea premieră a show-ului „Girls Planet 999”, care va fi difuzat în data de 6 august la 20:20, ora Coreei.

În videoclipul teaser, un concurent din grupul C (grup chinezesc) este rugat brusc să îi „spună o insultă” lui Yujin din CLC, un idol veteran k-pop care participă și ea în calitate de concurent la spectacol. Membra grupului C este văzută apoi „batjocorind-o” pe Yujin în timp ce cânta în mod dramatic un fragment din melodia grupului CLC, „Helicopter”.

Chiar și într-un teaser anterior pentru „Girls Planet 999”, în care s-au împărtășit secvențe cu mentorii programului, urmărind clipurile de audiție ale concurenților, internauții au considerat că Yujin a fost „insultată” pe nedrept. În timp ce arăta clipul de audiție al lui Yujin, care dansa pe o melodie a grupului veteran KARA, subtitrarea scria „O alegere destul de învechită ca melodie”.

Mulți internauți au adus critici dure la adresa lui Mnet pentru folosirea acelorași vechi tactici răutăcioase. Mulți dintre voi își vor aminti că și în timpul „Produce 48”, au fost folosite abordări similare față de membra Kaeun din After School pentru a crea momente incendiare în spectacol. Apoi, în timpul finalei, producătorii programului au manipulat voturile telespectatorilor, astfel încât Kaeun, care ar fi trebuit să iasă pe locul 5, a fost eliminată pe nedrept ca fiind pe „locul 14”.

Internauții au comentat cu furie:

„Mnet nu și-a revenit deloc în fire. Ce naiba fac?!”

„Încă o dată, Mnet este atât de bun în a-și scoate spectatorii din sărite”

„Cineva vă rog să o salvați pe Yujin TT”

„Un tânăr de 26 de ani este „bătrân”? Câți ani ai, tu care ai editat să apară acel comentariu??”

„Uitați cât de nepoliticoși sunt chiar și pe față …”

„Totul despre acest spectacol mă înfurie deja atât de tare”

„Nu mă voi uita pentru că țin la propria mea liniște sufletească ~ Nu am să mă uit la acest spectacol stupid ~”

„Păcat că nu putem folosi cuvinte urâte și blesteme în comentarii~ Mnet, toată lumea știe deja că acest show este tot „Produce”, dar cu un nume ușor diferit, așa că renunță la această actorie ieftină~”

„Mnet… fără creier în cap, ca de obicei”

„Sunt destul de sigur că o vor folosi pe Yujin cum vor vrea mușchii lor, iar în final îi vor măslui voturile și o vor elimina…”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s