Youngbin, Inseong și Jaeyoon din SF9 discută despre aspirațiile lor și altele

SF9’s Inseong, Jaeyoon, And Youngbin Open Up About Their Goals + Dream Concept As A Unit

Cei trei idoli au participat recent la un pictorial realizat de revista The Star, unde au vorbit despre visurile lor.

După ce au participat la ședința foto dedicată lunii august, Inseong, Jaeyoon și Youngbin din SF9 au fost invitați să participe la un interviu.

Inseong a remarcat: „Este prima oară când noi trei ne unim pentru a participa la un pictorial. Este o nouă combinație de membri la o activitate, deci cred că fanilor le va plăcea. Consider că imaginea pe care am arătat-o astăzi este una pe care doar cei mai mari membri ai trupei SF9 o puteau afișa. Aștept cu nerăbdare să văd rezultatele!”

Mai apoi, a fost întrebat despre ținuta sa favorită din recentele activități promoționale ale grupului, dedicate revenirii cu „Tear Drop”. Idolul a răspuns: „Fanilor le-au plăcut toate hainele purtate de noi. Cea mai memorabilă ținută pe care am purtat-o a fost aceea în care aveam în față multe lucruri, iar spatele era mai dezgolit.”

În ceea ce privește conceptul pe care l-ar aborda dacă ar fi într-un sub-grup format din toți trei, Inseong a spus: „Vreau să încerc ceva la care nimeni nu s-ar aștepta: adică conceptul suprem adorabil!”, iar Youngbin a răspuns: „Mi-aș dori să pot lansa o baladă specială de primăvară, dar și una pentru toamnă!”

Spre final, membrii SF9 au încheiat interviul, după ce fiecare și-a împărtășit visurile personale pe rând. Youngbin a spus: „Mi-aș dori să fiu o persoană care deține puterea de a proteja oamenii care contează pentru mine.” Jaeyoon a dezvăluit: „Visul meu este să pot promova în continuare alături de SF9 și să fiu împreună cu fanii grupului pentru mult timp. Vreau să întâlnesc cât mai mulți fani și să cânt cât mai mult pe scenă. ”

Inseong a spus: „Visul meu este să ajung un cântăreț bun și să pot petrece mult timp cu fanii și trupa în care sunt. Momentele în care ne simțim bine și suntem fericiți, sunt acelea care ne conduc pe calea succesului și ne ajută să ne îndeplinim visurile. Nu vreau să îmi pierd această mentalitate cât timp voi fi în acest grup.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s