Femeia care l-a dat în judecată pe actorul veteran Kim Yong Gun pentru că a forțat-o să facă avort, răspunde la declarații

Femeia în vârstă de 37 de ani, A, care a rămas însărcinată cu Kim Yong Gun, răspunde la declarațiile actorului veteran.

Kim Yong Gun (76 de ani), care este tatăl actorului Ha Jung Woo, a fost recent implicat într-un scandal, în care i se cerea să facă un test de paternitate. „A” l-a dat în judecată, susținând că actorul a forțat-o să facă avort.

În răspuns, Kim Young Gun a dat o declarație în care și-a expus punctul de vedere. Actorul a spus că regretă și că dorește să își sprijine iubita. De asemenea, a dezvăluit că a spus de mai multe ori că își va asuma responsabilitatea și este dezamăgit că s-a ajuns să se lupte la tribunal.

Kim Yong Gun a încheiat spunând – „Știu că este cam târziu, dar am realizat cât de important este copilul în detrimentul imaginii mele. Deja i-am spus fiului meu despre sarcină și, contrar grijilor mele, fiul meu a acceptat și a spus că acest copil este o binecuvântare. I-am spus și avocatului ei că voi fi responsabil de nașterea copilului și că voi ajută la creșterea acestuia.”

Cu toate acestea, după declarația lui Kim Yong Ho, iubita acestuia a răspuns și a dezvăluit că actorul a abuzat-o verbal.

Avocatul lui „A” a transmis – „Kim Young Gun în mod constant a întrebat-o dacă este copilul său. De asemenea, i-a mai spus că săptămânile de sarcină nu se potrivesc și că trebuie să renunțe la drepturile părintești, pe lângă faptul că a forțat-o să avorteze. Doamna „A” susține că Kim Young Ho a continuat să o agreseze verbal până în ziua în care a angajat un avocat.”

Înainte de ca Kim Young Ho să dea o declarație oficială, reprezentantul legal al actorului a declarat pentru Sports Chosun – „Kim Yong Gun a fost foarte surprins și rușinat când a auzit de sarcină, mai ales la vârsta pe care o are. A fost de asemenea îngrijorat de diferența de vârstă și doar a sugerat să nu dea naștere acestui copil. Poate că nu a fost suficient pentru a alina inima rănită, dar Kim Yong Gun a zis nou că va face orice pentru a sprijini atât mama, cât și pe copil.”

Sursa: allkpop

Un gând despre „Femeia care l-a dat în judecată pe actorul veteran Kim Yong Gun pentru că a forțat-o să facă avort, răspunde la declarații

  1. Pingback: [CCC] Bobby din iKON se căsătorește și va deveni tătic în septembrie | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s