Kakao, CJ ENM și HYBE se luptă pentru obținerea acțiunilor lui Lee So Man de la SM Entertainment

Potrivit, surselor din domeniul investițiilor bancare, giganții din industria divertismentului, printre care, Kakao Entertainment, CJ ENM, chiar și HYBE Labels concurează în prezent pentru a obține acțiuni la SM Entertainment.

La începutul săptămânii, surselor au dezvăluit că vice-președintele de la CJ ENM, Lee Mi Kyung (care a ținut un discurs de acceptare în numele distribuției Parasite la Oscaruri), a zburat direct spre Seul pentru a se întâlni cu producătorul șef de la SM Entertainment, Lee Soo Man.

Începând cu primăvara acestui an, Lee Soo Man, a atras atenția cu aluziile sale asupra intenției de a vinde integral acțiunile proprii de la SM Entertainment. Întrucât, acesta deține în prezent aproximativ 18,73% din acțiunile companiei SM, experții în investiții bancare consideră că  achiziționarea acțiunilor în totalitate ar însemna echivalentul obținerii a drepturilor de gestiune aproape exclusive.

Experții de asemenea au prezis la începutul anului că dacă Lee Soo Man alege să vândă acțiunile sale, ar marca și cea mai mare schimbare în conducerea SM Entertainment de la înființarea companiei în 1995.

Până acum, prețul acțiunilor se învârte între 2,5 și 4 trilioane de woni. Cei din domeniul investițiilor bancare au dezvăluit că cei de la Kakao Entertainment au oferit 2,5 trilioane, în timp ce HYBE Labels a oferit un preț mai mare. Suma oferită de CJ ENM nu este cunoscută, care s-a alăturat licitației după ce s-au făcut primele două oferte.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s